Επιστροφή στη... δράση για Παναιτωλικό

Μετά από 28 μέρες (σ.σ. τελευταίο ματς με Ατρόμητο την 1η Οκτωβρίου) ο Παναιτωλικός επιστρέφει στη... δράση, καθώς υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (29/10) την Skoda Ξάνθη στο Αγρίνιο με μοναδικό στόχο για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ τη νίκη.

Οι κυανοκίτρινοι ολοκλήρωσαν την Παρασκευή (28/10) την προετοιμασία τους, με τον Μπάμπη Τεννέ να παίρνει για πρώτη φορά στην αποστολή τους νεοαποκτηθέντες Παύλο

Μητρόπουλο και Πέτερ Ντολεζάϊ, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ντεμπουτάρουν.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Καραμαλίκης, Μπαμπανιώτης, Ζέρης, καθώς και οι Σέγε, Μεζάκ, Δέντσας, Παππάς. Επίσης οι Πασάς, Καπνόπουλος, Σμίλτος, Μεταξούλης, ενσωματώθηκαν στην αποστολή της ομάδας Κ20.

Οι 20 "εκλεκτοί" του Τεννέ για τον αγώνα με τους ακρίτες είναι οι Τσενάμο, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Μπαμόγκο, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Μπλάζιτς, Σιόντης, Αντι και Καμαρά.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι το γήπεδο του Αγρινίου αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο και ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού έχουν σχεδόν ένα μήνα να δουν αγώνα της ομάδας τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα