Κουφός: Τυχοδιώκτης ο Νάγκις

Ο ΑΓΟΡ πάλεψε κόντρα στον Ολυμπιακό και αν και δεν πήρε τελικά τη νίκη, κέρδισε τις εντυπώσεις στο κατάμεστο "Μελίνα Μερκούρη". Γι' αυτό το λόγο, ο Στέργιος Κουφός ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, ενώ στις δηλώσεις αναφέρθηκε και στο απίθανο περιστατικό με τον Τόμας Νάγκις, που προφασίστηκε τον θάνατο της γυναίκας του (!) για να φύγει από την ομάδα.

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό.

Ο κόσμος μας προσέφερε κάτι πολύ όμορφο. Θα θέλαμε να είμαστε μετά το ματς υγιείς και ανταγωνιστικοί. Και τα πετύχαμε και τα δύο, εάν κρίνω και από τα λόγια του κόουτς. Όταν παίζεις με μια τόσο μεγάλη ομάδα, αυτό που θες είναι να είσαι ανταγωνιστικός και το καταφέραμε αφού δεν άνοιξε η διαφορά.

"Εύχομαι τα καλύτερα στον κ. Ίβκοβιτς. Μόνο ο Ολυμπιακός πρεσβεύει αυτή την εικόνα με νέα παιδιά εκ των οποίων τα τρία είναι στην Εθνική. Δεν παίζουν απλά στην ελληνική λίγκα, αλλά είναι και πρωταγωνιστές στην Ευρωλίγκα. Το έχουμε ανάγκη αυτό που έγινε σήμερα, ειδικά μετά τα χθεσινά", είπε αρχικά ο έλληνας κόουτς και συμπλήρωσε, αναφερόμενος στον Νάγκις:

"Πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι γιατί τα σχέδια είναι διαφορετικά εάν είχαμε έναν σέντερ. Δεν ξέρω εάν υπάρχουν οικονομικές δυνατότητες για να πάρουμε σέντερ. Ο δρόμος είναι μεγάλος και μακρύς για την παραμονή. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, με ενημέρωσαν από τη διοίκηση.

"Αυτός είναι ο πιο ωραίος ηθοποιός και τυχοδιώκτης στον κόσμο (Νάγκις) και μας κορόιδεψε. Ήθελε να φύγει και μας κορόιδεψε. Είπε μετά πως ήταν η πεθερά του, μπορεί τελικά να ήταν καμιά γειτόνισά. Για να μην σου αρέσει το Ρέθυμνο πρέπει να είσαι προβληματικός. Αυτός πήρε τα λεφτά και έφυγε. Παρά ήταν σκληρό αυτό που έκανε αυτός".

Keywords
Τυχαία Θέματα