Κρασόν: Μας υπέβαλαν σε εγχύσεις σκευασμάτων
Ο βέλγος παλιός ποδοσφαιριστής, Μπέρτραν Κρασόν, επιβεβαίωσε ότι υποβαλλόταν δύο φορές την εβδομάδα σε χορήγηση ενέσιμων σκευασμάτων, όταν ήταν εν ενεργεία παίκτης (1996-1998) στη Νάπολι, μιλώντας στο βελγικό τηλεοπτικό σταθμό RTBF.
Ο πρώην διεθνής αμυντικός αντέδρασε στις πρόσφατες αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Γιανίκ Νοά για το ντόπινγκ στον ισπανικό αθλητισμό, θέλοντας προφανώς να δείξει ότι η κατάσταση στην Ιταλία δεν είναι καλύτερη.
"Μας υπέβαλαν σε εγχύσεις σκευασμάτων εκείνη την εποχή (μέσα με τέλη της δεκαετίας του ΄90) και το σημαντικό είναι ότι δεν γνωρίζαμε
"Μας υπέβαλλαν στη διαδικασία δύο φορές την εβδομάδα. Μας έλεγαν ότι ήταν φυσικά σκευάσματα, αλλά αν δεν ήταν δεν το γνωρίζαμε. Γίνονταν έλεγχοι ούρων κάθε εβδομάδα, αλλά ήταν μια υποκρισία.
Οταν δίναμε δείγμα σε ένα μικρό δοκιμαστικό σωλήνα, φυσικά δεν βλέπαμε τίποτα...Εκείνη την εποχή, σαφώς και υπήρχαν προϊόντα που δεν ήταν ανιχνεύσιμα σε ελέγχους με δείγματα ούρων", είπε ο Κρασον.
Ο Γιανίκ Νοά, παλιός γάλλος τενίστας, τάχτηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του υπέρ της νομιμοποίησης του ντόπινγκ, μέχρι "όλος ο κόσμος να έχει στη διάθεσή του το μαγικό φίλτρο", το οποίο κατηγόρησε τους ισπανούς αθλητές ότι χρησιμοποιούν.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Sport.gr
- Κρασόν: Μας υπέβαλαν σε εγχύσεις σκευασμάτων
- BET - Οι αποδόσεις στο Ζενίτ - ΑΠΟΕΛ
- Πάλι στον "αέρα" το Μαρσέιγ - Ολυμπιακός!
- Σέζνι: Ανάγκη να νικήσουμε
- "Xάλασε" και η Lady Gaga; Μπα...
- Στο εξωτερικό ο Αδαμίδης για επαφές με υποψήφιους επενδυτές για την ΑΕΚ
- Δοκιμή με Καντέ βασικό ενόψει ΟΦΗ
- Ντεσάμπ: Δεν θέλουμε Χ, αλλά τη νίκη
- Αναβολή από ΕΕΑ για Πανελλήνιο
- Κατσικάρης: Στον Ολυμπιακό η πίεση

- Τελευταία Νέα Sport.gr
- Κρασόν: Μας υπέβαλαν σε εγχύσεις σκευασμάτων
- Κέσελ: Βοήθεια και από τον κόσμο
- Γκριμάου: Ελπίζω το ΣΕΦ να είναι γεμάτο
- Γιοβάνοβιτς: Το παιχνίδι μας με Ζενίτ
- Στο εξωτερικό ο Αδαμίδης για επαφές με υποψήφιους επενδυτές για την ΑΕΚ
- Τόντιτς: Ολα για τη νίκη με Περιστέρι
- "Xάλασε" και η Lady Gaga; Μπα...
- Τα γκρουπ δυναμικότητας για το Ευρωμπάσκετ
- Ντεσάμπ: Δεν θέλουμε Χ, αλλά τη νίκη
- Κατσικάρης: Στον Ολυμπιακό η πίεση
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά