Γιοβάνοβιτς: Το παιχνίδι μας με Ζενίτ

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ ενόψει του αυριανού (23/11) αγώνα με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη για την 5η αγωνιστική του Champions League. Ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς έκανε λόγο για υψηλό κίνητρο.

"Το γεγονός ότι περνούμε και με ισοπαλία, δεν μας δημιουργεί καμία πίεση. Δεν έχουμε αλλάξει φιλοσοφία για τη συμμετοχή

μας στους ομίλους. Μπορεί να χρειαζόμαστε μόνο ένα βαθμό, αλλά αυτός μπορεί να είναι τόσο κοντά και τόσο μακριά. Eχουμε ακόμη δυο παιχνίδια, με τη Ζενίτ και με τη Σαχτάρ. Δύο πολύ καλές ομάδες απέναντι στις οποίες θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα πετύχουμε θα δούμε αν το έχουμε καταφέρει η όχι. Δεν νιώθουμε πίεση, είναι μεγάλο κίνητρο για να κάνουμε κάτι φανταστικό για τον ΑΠΟΕΛ", είπε ο τεχνικός της κυπριακής ομάδα και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν αυτό το ματς θα είναι το σημαντικότερο στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

"Μόνο το αποτέλεσμα μπορεί να δείξει. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, ακριβώς όπως και στα προηγούμενα τέσσερα παιγνίδια, με την ίδια φιλοσοφία το ίδιο πάθος και διάθεση και βέβαια την ίδια ένταση στο παιγνίδι μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα