Ιβκοβιτς: Παίξαμε ένα καλό δεκάλεπτο

Παρά τους 97 πόντους που πέτυχε η ομάδα του, ο Ντούσαν Ιβκοβιτς δεν ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, μετά τη νίκη επί του ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο. Ο σέρβος τεχνικός επισήμανε ότι οι παίκτες του δεν έδωσαν το 100% των δυνάμεων τους, τόνισε ότι ο βραχυπρόθεσμος στόχος για τους επόμενους δύο μήνες είναι η πρόκριση στο Top-16 της Euroleague, ενώ εξήρε και την παρουσία του κόσμου στο "Μελίνα Μερκούρη".

Αναλυτικά τα όσα είπε:
"Εμείς

δεν είχαμε καλό έλεγχο του παιχνιδιού. Ο ΑΓΟΡ έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν δώσαμε το 100% των δυνάμεων μας. Δεν δώσαμε όσα μπορούσαμε ως νέα ομάδα.

"Ο μεγαλύτερός μας στόχος για Νοέμβρη-Δεκέμβρη είναι να περάσουμε στο TOP-16. Εμείς κερδίσαμε γιατί ουσιαστικά παίξαμε ένα καλό δεκάλεπτο. Μόνο το δεύτερο. Κόντρα στο Μαρούσι ήμασταν χειρότεροι από ό,τι σήμερα, όταν παίξαμε 12 εναντίον 2. Θέλουμε χρόνο και πολλή δουλειά. Χρειάζεται στήριξη η ομάδα. Θα μάθουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι όπως στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και το 9-0.

"Ο κόσμος ήταν πολύ καλός και αξίζει συγχαρητήρια. Εμείς δεν διαλέγουμε παιχνίδια. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε. Τα τελευταία τρία παιχνίδια έχουμε δύο νίκες και μια ήττα και θα μπορούσαμε να έχουμε μόνο νίκες, αλλά στο τελευταίο σουτ δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα πρέπει να στηρίζουμε τις ομάδες τις επαρχίας. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τις υπόλοιπες ομάδες. Πολύ ωραία πόλη, ο κόουτς έχει κάνει καλή δουλειά".

Ο Κάιλ Χάινς είπε από την πλευρά του: "Εχουμε νέα ομάδα και μπήκαμε στο παιχνίδι για να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο. Δεν έχουμε πολλές εμπειρίες ως ομάδα, κόντρα στο Ρέθυμνο είχαμε καλά και καλά διαστήματα, θέλουμε να κρατήσουμε μόνο τη νίκη από αυτό το παιχνίδι γιατί είμαστε μια μεγάλη ομάδα και έχουμε υψηλούς στόχους. Από την επόμενη κιόλας προπόνηση θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να βγάλουμε στο παρκέ αυτά που θέλει ο προπονητής μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα