F1: Ο Βολφ επιβεβαίωσε την ύπαρξη συζητήσεων της Williams με τον Ράικονεν

Ο μικρομέτοχος της Williams, Τότο Βολφ, επιβεβαίωσε ότι η βρετανική ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κίμι Ράικονεν για ενδεχόμενη συνεργασία τους στην F1 το 2012.

Ο Βολφ χαρακτήρισε "σοβαρές" τις διαπραγματεύσεις, ωστόσο απέφυγε να αποκαλύψει κάτι περαιτέρω αναφορικά με την πρόοδό τους, προσθέτοντας παράλληλα πως η Williams εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις οδηγών για την επόμενη σεζόν.

"Ναι, είναι αλήθεια, ο φάκελος του Κίμι Ράικονεν βρίσκεται πάνω στο τραπέζι",

δήλωσε στην αυστριακή Kronen Zeitung.

"Η ιστορία δεν είναι εντυπωσιασμού, διαπραγματευόμαστε σοβαρά, αλλά είναι μόνο μία από τις αρκετές επιλογές. Η απόφαση θα είναι στρατηγικής σημασίας".

Δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών εμφάνιζαν σχεδόν ολοκληρωμένη τη συμφωνία του Ράικονεν με την Williams, με το φινλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο MTV3 να πηγαίνει το θέμα ένα βήμα πιο πέρα, υποστηρίζοντας ότι η επίσημη ανακοίνωση πρόκειται να γίνει στο περιθώριο του GP Αμπου Ντάμπι, την ερχόμενη εβδομάδα.

Πάντως, σύμφωνα με τον Βολφ, ανάμεσα στους άλλους υποψηφίους για να πάρουν τη θέση του Ρούμπενς Μπαρικέλο στην Williams του χρόνου, είναι ο δοκιμαστής της, Βαλτέρι Μπότας, αλλά και ο δοκιμαστής της Ferrari, Ζιλ Μπιανσί.

"Υπάρχει μία επιθετική επιλογή στο πρόσωπο του Μπιανσί, ενώ ο Μπότας αξίζει να μπει στα υπόψη, τουλάχιστον για ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής", πρόσθεσε ο Βολφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα