Ομπράντοβιτς: Να βρούμε κίνητρο

Zέλικο Ομπράντοβιτς και Αλέξης Κυρίτσης μίλησαν για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ικαρο Καλλιθέας, η οποία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τον Ικαρο στην 3η αγωνιστική της Α1 και ο Ζοτς σχολίασε: "Σε περίπου 40 ώρες μετά τον αγώνα με την Ζαλγκίρις Κάουνας, παίζουμε άλλο ένα παιχνίδι αυτή τη φορά για το ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ίκαρο, όμως αυτό δεν είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα

είναι πως για άλλη μία φορά θα παίξουμε χωρίς τους φιλάθλους μας και αυτό είναι σίγουρα το δύσκολο για τους παίκτες. Εμείς αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε το κίνητρο να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε μία ακόμη νίκη".

Από την πλευρά του ο Αλέξης Κυρίτσης είπε: "Έχουμε έναν αγώνα λιγότερο από 48 ώρες μετά από αυτόν απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας. Για μία ακόμη φορά θα πρέπει ξεχάσουμε γρήγορα το παιχνίδι που τελείωσε και να εστιάσουμε σε αυτό που έρχεται. Θεωρητικά υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το αποδείξουμε στην πράξη, στο γήπεδο. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό στο παιχνίδι με τον Ίκαρο, γνωρίζοντας ότι θα υπάρχει για ένα ακόμη παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος, η ιδιαιτερότητα του να πρέπει να αγωνιστούμε χωρίς κόσμο στην εξέδρα. Είναι σίγουρα κάτι το οποίο δεν χαροποιεί κανέναν. Είναι όμως ένα γεγονός και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για μία ακόμη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα