Κολοσσός: Ολοι στο Βενετόκλειο

Χαμηλούς τόνους κρατούν στον Κολοσσό, αν και η ομάδα της Ρόδου ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, εκ των οποίων η μία στο Παλέ σε βάρος του Αρη.

Για τη νίκη επί του Αρη μίλησε ο γκαρντ της ομάδας, Νίκος Λιακόπουλος: "Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και συγκεντρωμένα. Είχαμε πει σε όλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, ότι για να έχουμε τύχη πρέπει να είμαστε κοντά στο σκορ, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι το παιχνίδι διεξαγόταν χωρίς κόσμο. Το άγχος δεν το είχαμε εμείς αλλά ο Αρης, με δεδομένο ότι προερχόταν από ήττα και ήθελε να κερδίσει στην έδρα του. Είχαμε όλα αυτά τα στοιχεία, όπως και συγκέντρωση στο τέλος με αποτέλεσμα να πετύχουμε μία σπουδαία νίκη".

Πλέον, οι ροδίτες στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ. Η διοίκηση, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο, ώστε να γεμίσει το Βενετόκλειο.

"Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17:00 και η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός περιμένει από τον φίλαθλο κόσμο να γεμίσει το Βενετόκλειο και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια για μία ακόμη επιτυχία. Η νίκη στο Αλεξάνδρειο σε συνδυασμό με την πολύ καλή παρουσία της ομάδας μας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αναμένεται να αποτελέσουν δύο σημαντικά στοιχεία, ώστε την Κυριακή στο Βενετόκλειο να μην...πέφτει καρφίτσα".

Keywords
Τυχαία Θέματα