Αγώνας δρόμου για Αραμπατζή ενόψει Λοκομοτίβ

Αγώνα ώστε να είναι έτοιμος για το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Λοκομοτίβ την Πέμπτη (3/11) στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 4η αγωνιστική του Europa League κάνει ο Γιάννης Αραμπατζής, που αποκόμισε μία κάκωση στο ματς με τον Αρη.

Ο έλληνας τερματοφύλακας ξεκίνησε εντατικές φυσικοθεραπείες τη Δευτέρα (31/10) για να είναι ετοιμοπόλεμος μέσα σε μόλις τρία εικοσιτετράωρα και να υπερασπιστεί την εστία της Ενωσης.

Ο

Αραμπατζής αποχώρησε με κάκωση στην δεξιά κοιλιακή χώρα από το νικηφόρο παιχνίδι με τον Αρη και η συμμετοχή του στο ευρωπαϊκό ματς είναι αμφίβολη. Γεγονός, που δημιουργεί μεγάλο πονοκέφαλο στο Νίκο Κωστένογλου, καθώς δεν υπολογίζει ούτε τον Δημήτρη Κωνσταντόπολο.

Στην περίπτωση που τελικά δεν τα καταφέρει να αποθεραπευτεί βασικός στο παιχνίδι της Πέμπτης (3/11) στο Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι ο Θοδωρής Μοσχονάς, ο τρίτος τερματοφύλακας στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Αντίθετα ευχάριστα είναι τα νέα για τους Λαγό και Καράμπελα που επίσης αποχώρησαν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο το απόγευμα της Κυριακής (30/10). Αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεσή του προπονητή τους.


Keywords
Τυχαία Θέματα