Πετράκης: «Θα είμαστε δυνατοί»

Την πεποίθησή του ότι ο ΑΟΧ θα παρουσιαστεί δυνατός τη νέα σεζόν εξέφρασε ο Γιάννης Πετράκης σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή τα «Νέα Sport Live» στη «Νέα Τηλεόραση» μίλησε για τον ΑΟΧ και τους στόχους του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη, όπως φιλοξενούνται στην

ιστοσελίδα athlitiko.gr:

Για αν ο ΑΟΧ θα μπορούσε να σταθεί στη Β' Εθνική: «Η ερώτηση είναι τελείως υποθετική. Θα απαντήσω λοιπόν υποθετικά. Η ομάδα έτσι όπως είναι τώρα και με το πρόσωπο που έχει δείξει θα μπορούσε να σταθεί στη Β' Εθνική. Θεωρώ μάλιστα ότι η φετινή Β' Εθνική είναι πιο χαμηλής δυναμικότητας, σε σχέση με την περσινή. Επαναλαμβάνω όμως ότι η ερώτηση είναι υποθετική».

Για το φετινό στόχο της ομάδας: «Από την αρχή είχαμε στόχο για φέτος η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να μπορεί να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Τη δεδομένη στιγμή δεν μπορούμε να μιλάμε για το ποια θέση θα καταλάβουμε στο τέλος του πρωταθλήματος, αλλά θεωρώ ότι θα έχουμε μια ομάδα που θα είναι δυνατή. Ούτως ή άλλως, ακόμα δεν γνωρίζουμε ποια εικόνα θα έχει η κατηγορία. Πόσες ομάδες θα παίξουν στο όμιλο και ενδεχομένως, τι θα γίνει με ορισμένες από αυτές. Π.χ. δεν ξέρουμε αν ο Απόλλωνας που είναι η πιο ισχυρή ομάδα στη Γ' Εθνική, παίξει στην κατηγορία».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα στην επίθεση: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε χτυπήσει κάποιους στόχους, αλλά δεν καταφέραμε να τους αποκτήσουμε. Μας προέκυψε επίσης το πρόβλημα με την άμεση χρησιμοποίηση του Φάμπιο καταρχάς αλλά και του Ζαντριά, ενώ απώλεια μπορεί να θεωρηθεί και ο Τσιτλακίδης. Το καλό πάντως με την καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής είναι ότι ο Φάμπιο για παράδειγμα θα χάσει λίγα παιχνίδια της φετινής περιόδου».

Keywords
Τυχαία Θέματα