Ωρα αποφάσεων στον ΠΑΟΚ

Συνήθως τα αρνητικά αποτελέσματα αναδεικνύουν τις αδυναμίες και τα προβλήματα σε μια ομάδα και στον αντίποδα, τα θετικά φροντίζουν να τα καλύψουν. Βεβαιωμένα πλέον, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε περίοδο κρίσης. Είναι αλήθεια ότι προσπάθησε να την κρύψει, να μην επηρεάσει την αγωνιστική εικόνα του, ήρθε όμως η εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό. Υπό μία έννοια, αυτό το αποτέλεσμα ουσιαστικά χτύπησε την πόρτα των ηγετών του ποδοσφαιρικού τμήματος ούτως ώστε να πάρουν αποφάσεις.

Διότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο φετινός

ΠΑΟΚ έδειχνε μπερδεμένος στο γήπεδο, βυθίζοντας τους οπαδούς του σε σκέψεις σχετικά με το τι θέλει να πετύχει αυτή η ομάδα. Αμφιβολίες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν καθώς πρόκειται για έναν ζωντανό οργανισμό αλλά και γιατί η πορεία της ομάδας είναι (μέχρι στιγμής) αντιστρόφως ανάλογη με αυτή που φανταζόταν ο κόσμος, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τωρινή κατάσταση αποτελεί το προϊόν ενός συνδυασμού πολλών πραγμάτων.
Γιατί ο Μπόλονι έχει το δίκιο του όταν επικαλείται τις απουσίες βασικότατων παικτών όπως οι Λίνο, Πάμπλο Γκαρσία, Αθανασιάδης, από την άλλη πλευρά όμως όταν ρωτήθηκε για τους διαδοχικούς μυϊκούς τραυματισμούς των παικτών, προφανώς και δεν κάλυψε η απάντηση
Keywords
Τυχαία Θέματα