Κλήση για κατάθεση του Εκτορ Ραούλ Κούπερ, σχετικά με πιθανή εμπλοκή του σε δίκτυο που έστηνε παιχνίδια προς όφελος του στοιχήματος

Πιθανή εμπλοκή του πρώην προπονητή του Αρη, Εκτορ Ραούλ Κούπερ, σε δίκτυο που έστηνε παιχνίδια προς όφελος του στοιχήματος εξετάζουν οι εισαγγελικές αρχές της Νάπολη, οι οποίες απέστειλαν κλήση στις ισπανικές αρχές, για να ζητήσουν κατάθεση από τον αργεντινό προπονητή!

Οι εισαγγελείς Ροζάριο Καντέλμον, Πιερπάολο Φιλιπέλι και Κλαούντιο Σιραγκούσα θέλουν να ανακρίνουν τον Κούπερ, καθώς φαίνεται πως προκύπτουν στοιχεία περί επαφών του με μέλη της μαφίας στην πόλη της νότιας Ιταλίας.

Ο Κούπερ, που διατέλεσε προπονητής στις Ιντερ,

Πάρμα, φέρεται σύμφωνα με τα Μέσα της Ιταλίας να έδωσε πληροφορίες για δύο ματς του πρωταθλήματος Ισπανίας και δύο του πρωταθλήματος Αργεντινής της σεζόν 2006/07.

Οι ιταλικές αρχές ερευνούν τη συμμετοχή οικογενειών της Καμόρα σε δίκτυο που έστηνε αγώνες. Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια αρχικά τον Ιούνιο από τις εισαγγελικές αρχές της Κρεμόνα, που προχώρησαν σε 16 συλλήψεις ατόμων που συμμετείχαν σε παράνομες δραστηριότητες, ανάμεσά τους και ποδοσφαιριστές.

Ως ύποπτα από τις ιταλικές αρχές έχουν χαρακτηριστεί 150 παιχνίδια, στη Serie Α, στην Ισπανία και σε άλλα πρωταθλήματα, στα οποία παρουσιάστηκαν περίεργα πονταρίσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα