Η Καλλιθέα επικράτησε 1-0 του Διαγόρα στο Ελ Πάσο, στην πρεμιέρα της Football League

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην φετινή Football League η Καλλιθέα, η οποία επικράτησε 1-0 του Διαγόρα στο Ελ Πάσο, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της Β` Εθνικής. Το πρώτο γκολ του φετινού πρωταθλήματος της Β` Εθνικής και νικητήριο για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Μαρουκάκης στο 78'.

Η ομάδα του Βαγγέλη Γούτη είχε την πρωτοβουλία των

κινήσεων στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν την εστία του Τακίδη. Οι προσπάθειες των δύο ομάδων δεν είχαν αποτέλεσμα, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς να υπάρχει σκορ.

Οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους στο δεύτερο μέρος και δικαιώθηκαν στο 78', με τον Μαρουκάκη να ανοίγει το σκορ για την Καλλιθέα. Μετά από ωραία ατομική ενέργεια και πάσα του Καλτσά, ο Μαρουκάκης από κοντά πλάσαρε τον Πονηρό και έκανε το 1-0.

Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς προσπάθησε, στα λεπτά που απέμεναν, να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης και να σώσει τον βαθμό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Καλλιθέα κράτησε το υπέρ της 1-0 μέχρι το τέλος του αγώνα και πανηγύρισε την νίκη, στην πρεμιέρα της Football League.

Καλλιθέα (Βαγγέλης Γούτης): Τακίδης, Αρκούδας, Σταύρου, Κουτρουμπής (46' Ρουσάκης), Πρίπου, Ηρακλής, Κατσίκης (90+1' Φουντουκίδης), Καλτσάς, Μιχαλόπουλος, Πλατέλλας, Ντακόλ (65' Μαρουκάκης).

Διαγόρας (Ράτκο Ντόστανιτς): Πονηρός, Μουσταφίδης, Χατζηκοσμάς (85' Ρούσσος), Αυγενικού, Βουκαϊλοβιτς, Ματεντζίδης, Επιφανής (61' Μαριεττάκης), Τσίτσης, Καρπαθάκης (86' Λερογιάννης), Πουλόπουλος, Μπαούρης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:
Παρασκευή (28/10)
Καλλιθέα - Διαγόρας 1-0 (78' Μαρουκάκης)

Κυριακή (30/10)
15:00GR Παναχαϊκή - Πλατανιάς Χανίων
15:00GR Βέροια - Βύζας Μεγάρων
15:00GR Θρασύβουλος - Αναγέννηση Γιαννιτσών

Δευτέρα (31/10)
19:00GR Πανθρακικός - Καλλονή

Keywords
Τυχαία Θέματα