Χωρίς Καστίγιο στο ΟΑΚΑ ο Αρης

Ηταν που ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος! Ο Νέρι Καστίγιο έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα, αφού με τη συμπεριφορά του έκανε τον Σάκη Τσιώλη να μην τον υπολογίζει για το ματς με την ΑΕΚ, ήρθε και η ίωση που τον ταλαιπωρεί για να... εξυπηρετήσει τα πλάνα του προπονητή των κιτρίνων για να τον αφήσει εκτός αποστολής από την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Ο Νέρι Καστίγιο, λοιπόν, δεν προπονήθηκε την Παρασκευή (28/10), καθώς ταλαιπωρείται από εμπύρετη ίωση και όπως γράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα

της ΠΑΕ "είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής".

Από την άλλη, βέβαια, όπως προαναφέραμε, η εξέλιξη αυτή έρχεται να προστεθεί στις προθέσεις του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος σκεφτόταν εκ των προτέρων να αφήσει τον Μεξικάνο παίκτη εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αφού έχει αρκετά παράπονα από εκείνον.

Κατά τα άλλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μία ακόμη μέρα οι Τσέζαρεκ, Γκαρσία, Σολτάνι, που επίσης δεν υπολογίζονται από τον Καρδιτσιώτη τεχνικό.

Τσεκάρει Βελλίδη, μέσω Βόκολου, ο Σάντος
Στο μεταξύ, οι καλές εμφανίσεις του Μάρκου Βελλίδη, υποχρέωσαν τον Φερνάντο Σάντος να τον έχει υπό διαρκεί παρακολούθηση. Ετσι, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί ο στενός του συνεργάτης Λεωνίδας Βόκολος για να δει τον Καστοριανό πορτιέρο αγωνιζόμενο στο ματς με την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα