Η Μαρσέιγ επικράτησε 3-2 της Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Γερμανία και πήρε την πρόκριση στους 16 του Champions League

Η Μαρσέιγ επικράτησε 3-2 της Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Γερμανία και πήρε την πρόκριση στους 16 του Champions League, στέλνοντας τον Ολυμπιακό στους 32 του Europa League. Οι γάλλοι, αν και βρέθηκαν να χάνουν με 0-2, πέτυχαν τεράστια ανατροπή

και επικράτησαν με το τελικό 3-2.

Η ομάδα του Κλοπ ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και την υπεροχή. Οι προσπάθειες των γερμανών απέφεραν καρπούς στο 23', όταν ο Μπλαζικόφσκι άνοιξε το σκορ για την Ντόρτμουντ.

Οι γηπεδούχοι δεν έριξαν ταχύτητα και στο 32' διπλασίασαν το προβάδισμα τους, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Κελ, του Χούμελς. Ωστόσο, το μομέντουμ του πρώτου μέρους άνηκε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μείωσαν σε 1-2, με τον Ρεμί, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ολα έδειχναν ότι η Μπορούσια θα έπαιρνε την νίκη και θα έστελνε τον Ολυμπιακό στους 16 του Chmapions League, αλλά η ομάδα του Ντεσάμπ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Με δύο γκολ στα τελευταία πέντε λεπτά, πέτυχε τεράστια ανατροπή και παράλληλα πήρε την νίκη-πρόκριση στους 16.

Στο 85', ο Α. Αγιού ισοφάρισε σε 2-2, ενώ δύο λεπτά μετά ο Βαλμπουενά έγραψε το τελικό 3-2, που έστειλε τους γάλλους στους 16 του Champions League και τον Ολυμπιακό στους 32 του Europa League.

Keywords
Τυχαία Θέματα