Έφυγε η Γιώτα Μιχαλοπούλου απ'τον ΑΝΤ1

22:25 6/12/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά από δώδεκα χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος Γιώτα Μιχαλοπούλου αποφάσισε να πει «αντίο» στον σταθμό καθώς αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο Λος Άντζελες. Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποίησε την τελευταία της παρουσίαση στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού ευχόμενη στους τηλεθεατές «εις το επανιδείν». Μετά το τέλος του δελτίου αποχαιρέτησε τους συναδέλφους της και τους τεχνικούς που γνώριζε τόσα χρόνια.

Η δημοσιογράφος μίλησε στην Espresso

και διευκρίνισε πως δεν έχει δεχτεί καμία δελεαστική πρόταση, αλλά απλώς φεύγει στο εξωτερικό», ενώ τόνισε: «Ο ΑΝΤ1 αποτελεί τη μεγαλύτερη μου σχέση και επαγγελματική και προσωπική. Δώδεκα χρόνια δεν έχω καθίσει ούτε σε προσωπική ούτε σε επαγγελματική σχέση! Οπότε όταν είσαι δώδεκα χρόνια σε ένα μαγαζί, όπως συνηθίζουμε να το λέμε στον χώρο, ουσιαστικά είναι η μισή ζωή σου, αφού τις περισσότερες ώρες είσαι στη δουλειά. Ως εκ τούτου, η συγκίνηση ήταν απόλυτα δικαιολογημένη. Τι να κάνουμε όμως; Ούτως ή άλλως, το να φύγω στο Λος Άντζελες είναι κάτι που το επιθυμούσα πολύ εδώ και αρκετό καιρό».

Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοσιογράφος έχει δεχτεί πρόταση στο Λος Άντζελες για να εργαστεί πάνω στο αντικείμενο που έχει σπουδάσει, την ιστορία τέχνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα