Αllez…Marseille!

00:01 7/12/2011 - Πηγή: AEK365

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο «Σίγκναλ Ίντουνα Παρκ» η Μαρσέϊγ ολοκλήρωσε μια επική ανατροπή στο 87ο λεπτό όταν και έκανε το 3-2 απέναντι στην Ντόρτμουντ. Οι Γάλλοι με εκπληκτική εμφάνιση και ψυχή κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να πάρουν μια πανάξια πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λίγκ, στέλνοντας τον Ολυμπιακό στο Εuropa League, βυθίζοντας παράλληλα τον

Πειραιά στην θλίψη.

Το ματς

Η Ντόρτμουντ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο παιχνίδι στο 23ο λεπτό με γκολ του Μπλαστσικόφσκι. Ο Κελ έκανε την μπαλιά, ο Ντιαβαρά έκανε λάθος μέσα στην περιοχή και ο Μπλαστσικόφσκι με γυριστό σουτ ανοίγει το σκορ. Το 2-0 έγινε λίγα λεπτά αργότερα, και πιο συγκεκριμένα στο 33ο λεπτό όταν ο Μπιά χτύπησε μέσα στην μεγάλη περιοχή τον Κελ στο κεφάλι και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Γούμελς ευστόχησε και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Η Μαρσεϊγ όμως λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου κατάφερε να μειώσει με κεφαλιά του Ρεμί μετά από σέντρα του Αμαλφιτανό από τα αριστερά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαρσέιγ πίεζε τους γηπεδούχους για να καταφέρει να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα μέχρι το 85ο λεπτό, όταν ο Τζόρνταν Αγιού έκανε το 2-2 με κεφαλιά. Ενώ μέσα στα επόμενα δύο οι Γάλλοι έκαναν μια απίστευτη ανατροπή, όταν ο Βαλμπουενά πέρασε όλο τον κόσμο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι τελείωσαν τον αγώνα παίρνοντας πανάξια το εισιτήριο που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.,

Ντόρτμουντ: Βαϊντενφέλερ, Χούμελς, Λόου, Πίστσεκ, Σαντάνα, Κελ (35' Ντα Σίλβα), Γκέτζε (46' Περισιτς), Μπλαστσικόφσκι, Γκιντογκάν. Λεβαντόφσκι, Μπάριος( 62' Καγκάβα).

Μαρσεϊγ: Μανταντά, Αθπιλουκουέτα, Ν'Κουλού, Τραορέ, Ντιαβαρά, Ντιαρά, Λούτσο Γκονζάλες(62'Αγιου Τζ.), Μπιά (46'Σειϊρου), Αμαλφιτανό, Ρεμί (73'Βαλμπουενά) Α.Αγιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα