Μόνο ο Ολυμπιακός αδικείται τόσο πολύ

00:01 7/12/2011 - Πηγή: AEK365

Εκτός συνέχειας Τσλαμπιονς Λιγκ έμεινε ο Ολυμπιακός, παρότι νίκησε την Άρσεναλ. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-1 των Άγγλων όμως σε συνδυασμό με τη νίκη της Μαρσέιγ στην Γερμανία, θα συνεχίσουν στο Europa League. Τζιμπουρ, Φουστέρ και Μοντέστο οι σκόρερ των Πειραιωτών, ο Μπεναγιούν μείωσε για την Άρσεναλ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ωραία ξεκίνησαν οι δύο ομάδες τον αγώνα με γρήγορο ρυθμό. Η πρώτη ευκαιρία

ανήκε στην Άρσεναλ μόλις στο 8ο λεπτό, με τον Αρσάβιν να αποτυγχάνει να νικήσει τον Μέγερι μέσα από την περιοχή, έπειτα από ωραίο γύρισμα του Σαμάκ. Οι «κανονιέρηδες» απείλησαν ξανά στο 14' με σουτ του Φριμπόνγκ μέσα από την περιοχή, το οποίο όμως βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και άρχισε να πιέζει τους Άγγλους για το γκολ, κάτι το οποίο πέτυχαν στον 16'. Ο Φουστέρ έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Τζιμπούρ, ο οποίος πέρασε και τον Φαμπιάνσκι και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν σε όλους τους χώρους τους Άγγλους και να δημιουργούν ευκαιρίες. Εφτά λεπτά αργότερα ο Μιραλάς έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ της ομάδας του μετά από τραγικό λάθος του Φαμπιάνσκι, ο Βέλγος σούταρε από μακριά όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Το δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό ήρθε ξανά από τραγικό λάθος του γκολκίπερ της Άρσναλ, το Μανόνε αυτή τη φορά. Ο Ιταλός γκολκίπερ με λάθος που θύμιζε... παιδική χαρά έδωσε την ευκαιρία στον Φουστέρ να κάνει το 2-0 στο 37' με σουτ έξω από την περιοχή.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να πιέζει και να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Έχασε ευκαιρίες να κάνει το 3-0, και η Άρσεναλ τον τιμώρησε με ένα γκολ του Μπεναγιούν στο 56' μετά από κόντρα του Παπαδόπουλου και του Σαμάκ, η μπάλα στρώθηκε στον Ισραηλινό που «κεραυνοβόλησε» τον Μέγερι από κοντά.

Όσο πέρναγε η ώρα ο ρυθμός έπεφτε, χωρίς όμως να λείπουν οι ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Οι «ερυθρόλευκοι» έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, ωστόσο τελικά έβαλαν το τρίτο γκολ και πήραν τη νίκη. Ο Μοντέστο στο 89ο λεπτό πετυχε το 3-1 με από κοντά, όμως σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο «Βεστφάλεν» είπαν αντιο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

(Ερέστο Βαλβέρδε): Μέγερι, Α. Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Χολέμπας (39' Ορμπάιθ), Μαρκάνο, Τοροσίδης, Φουστέρ (64' Αμπντούν), Τζιμπουρ (90' Παπάζογλου), Μιραλάς

(Αρσέν Βενγκέρ): Φαμπιάνσκι (25' Μανόνε), Φερμαέλεν, Σάντος (50' Μιγκέλ), Σκιλασί, Τζουρού, Φριμπόνγκ, Μπεναγιούν, Κοκελίν, Τσάμπερλειν, Αρσάβιν, Σαμάκ (67' Ροζίτσκι)

Keywords
Τυχαία Θέματα