Αλεξανδρής: Ακόμα μεγαλύτερη ένταση

Τα θετικά αποτελέσματα και η οικονομική σταθερότητα είναι σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή οι δύο παράγοντες που μπορούν να αλλάξουν πολλά στην ομάδα. Ο έμπειρος τεχνικός ήταν ξεκάθαρος μετά τη νίκη επί της Γκαστέρα Φλέιμς, τονίζοντας ότι όλα θα ήταν διαφορετικά, αν όλοι οι παίκτες της τωρινής ομάδας έκαναν κανονικά προετοιμασία.

"Είναι φυσιολογικό για κάποια παιδιά που έπαιξαν πολύ με τον Ολυμπιακό να μην είχαν την ανάλογη ενέργεια. Είμαι ευχαριστημένος, είχαμε διαστήματα εξαιρετικής απόδοσης σε επίθεση

και άμυνα, αλλά δεν είχαμε τη διάρκεια. Υπήρχαν σημεία δηλαδή που κάναμε με ευκολία το λάθος. Αυτό που θέλω να πω ότι αν αυτή η ομάδα ήμασταν από την αρχή όλοι μαζί, θα μιλούσαμε για εντελώς διαφορετική εικόνα στο πρωτάθλημα. Η δουλειά θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση κι αν βοηθήσει η πορεία της ομάδας και το οικονομικό, η ψυχολογία θα πάει στα ύψη", είπε και συμπλήρωσε.

"Είπα και στον πρόεδρο, γιατί αμφέβαλλε για την δυναμικότητα των ομάδων που παίζουμε, ότι αυτή η διοργάνωση είναι απρόβλεπτη. Για να σταθείς χρειάζεται σε κάθε παιχνίδι αν δίνεις το 100%. Και για μένα ήταν έκπληξη αυτό το αποτέλεσμα. Αν έληγε το παιχνίδι υπέρ της Νίμπουργκ θα ήμασταν ήρεμοι. Εγώ είπα στα παιδιά να πάμε και να παλέψουμε στη Τσεχία και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αν το πετύχουμε, θα έχουμε τη δυνατότητα ακόμη και τερματίσουμε στη 1η θέση, αν όχι θα παλέψουμε στη τελευταία αγωνιστική απέναντι στους Λιθουανούς".

Ο Χρήστος Ταπούτος επίσης ζήτησε απ' όλους να παραμείνουν συγκεντρωμένοι. "Πετύχαμε μια ακόμη νίκη, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί μπορούμε να διεκδικήσουμε τη 1η θέση, μπορεί όμως και να αποκλειστούμε αν δεν προσέξουμε. Πλέον, θα ασχοληθούμε με τον αγώνα απέναντι στη Καβάλα και μετά με τη Νίμπουργκ".

Keywords
Τυχαία Θέματα