Γλυνιαδάκης: Πάνω απ' όλα η ομάδα

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο της Νανσί, πετυχαίνοντας παράλληλα μια σημαντική νίκη στην προσπάθειά του για πρόκριση στο Top 16 της Euroleague.

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης μίλησε για την αναμέτρηση με τους Γάλλους, ενώ για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό αρκέστηκε να πει "...στο μυαλό μας θα βρίσκεται από αύριο".

Για το ματς με τη Νανσί είπε: "Στο δεύτερο

δεκάλεπτο δεν είχαμε σταθερότητα στην άμυνα, χάσαμε διαφορά 10 πόντων και επιστρέψαμε στη Νανσί να πλησιάσει. Κλειδί ήταν η άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα. Περιορίσαμε τον Μπατούμ και η Νανσί δεν έχει συνηθίσει να παίζει χωρίς αυτόν. Δεν δεχτήκαμε εύκολα καλάθια και η άμυνα μάς επέτρεψε να σκοράρουμε...

Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας για να μας βοηθήσει. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε. Χρειαζόμαστε και θέλουμε τη νίκη. Στον όμιλό μας υπάρχουν πολλές ισάξιες ομάδες".

Τέλος, για τη δική του απόδοση: "Προσπαθώ και προπονούμαι σκληρά για να βοηθάω την ομάδα μου όπου χρειάζεται . Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική μου απόδοση. Το μόνο που θέλω είναι να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Πάνω απ' όλα ο Ολυμπιακός".

Keywords
Τυχαία Θέματα