«Οι μα*$@ες τελείωσαν»

00:05 17/11/2011 - Πηγή: AEK365

Καυστικός ήταν στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Πέτρος Θεοδωρίδης. Ο ισχυρός άνδρας του Πανσερραϊκού επιβεβαίωσε πως ήθελε να αποχωρήσει από την προεδρία της ομάδας, ενώ τόνισε πως ένας σεΐχης ή ένας άραβας θα ήταν καλοδεχούμενος.

Ερωτηθείς για το εάν θα επιμείνει στην απόφασή του να αποχωρήσει από τον σύλλογο απάντησε: «Η απόφαση αποχώρησής μου παραμένει. Αν μου βρείτε έναν άνθρωπο ικανό να αναλάβει την ΠΑΕ, θα αποχωρήσω.Οι μ... κες τελείωσαν!

Είμαι ο τελευταίος από αυτούς! Μακάρι να βρεθεί ένα ικανό άτομο. Αυτή

είναι η ευχή μου. Εγώ δεν θέλω η ομάδα να φύγει από πάνω μου και να πάει σε κάποιον που θα την καταστρέψει. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ενδιαφερόμενοι. Κάποιοι είχαν πει ότι υπήρχε όμιλος 5-6 επιχειρηματιών. Που είναι; Μακάρι να έρθει ένας Σεϊχης ή ένας Άραβας! Καλοδεχούμενος είναι!».

Εκτός αυτού σχολίασε ότι «ορισμένοι δεν ήθελαν τον Πανσερραϊκό και την ΑΕΛ στην Σούπερ Λίγκα, αλλά δεν ξέρω ποιοι. Οι αποφάσεις που βγήκαν δεν υπάρχουν μέσα στους κανονισμούς. Όλα ήταν μελετημένα.

Οριστικές είναι οι αποφάσεις που βγήκαν σε μία εποχή που δεν μπορούσαμε να προσφύγουμε στο CAS. Όσο για την Football League έξι μήνες είναι, θα περάσουν. Πιστεύουμε στην άνοδο. Ο κόσμος θα πρέπει να νιώθει περήφανος που κανείς δεν κατάφερε να λερώσει το όνομα του Πανσερραϊκού».

Keywords
Τυχαία Θέματα