Ντεμπούτο Νταρμπιόν σε φιλικό

19:05 8/10/2011 - Πηγή: AEK365

Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα είχαν οι προπονητές της SKODA Ξάνθης και της Δόξας Δράμας σε φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων που έληξε χωρίς νικητή (2-2). Σε αυτό το ματς ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε για πρώτη φορά αγωνιζόμενο και τον Στεφάν Νταρμπιόν.


Δύο φορές προηγήθηκαν οι «μαυραετοί» και ισάριθμες οι γηπεδούχοι απάντησαν. Το σκορ άνοιξε ο Κάπελ στο 15' για να ισοφαρίσει πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Σταθάκης. Στο δεύτερο μέρος ο Αραβίδης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους

στο 73' για να διαμορφώσει το τελικό 2-2 ο Σουάνης στο 78' από το σημείο του πέναλτι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

SKODA Ξάνθη: Λυμπερόπουλος (75' Ζαρόπουλος), Εντιμάρ (71' Τσουμάνης), Μπαξεβανίδης (56' Μπέρτος), Κομεσίδης (71' Γκατσολάρι), Σταθάκης (75' Γούτας), Ντάνι (64' Βασιλακάκης), Ντίκα (46' Νταρμπιόν), Μάρα (56' Καζάκης λ.τ. 78' Μαρκόφσκι), Μαρσελίνιο (75' Καθάριος), Πόι (64' Φλίσκας), Μαρκόφσκι (56' Σουάνης).

Δόξα Δράμας: Σερεμέτ, Στεριανός, Σικαλιάς, Μπριλάκης, Βέρτζος, Ντε Λίμα, Λεάντρο, Κάπελ, Τοπούζης, Τριποτσέρης, Αραβίδης. Έπαιξαν και οι: Δαύκος, Θεοδωρόπουλος, Νιαρος, Κουμπρογλου, Ερος, Πιτσόκο, Μαρκόπουλος, Βάντερσον, Ρούτσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα