Επιβλητική επιστροφή στις νίκες για ΠΑΟ!

Επέστρεψε στις νίκες στην Α1 ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα-σοκ από την Καβάλα. Το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς διέλυσε με 84-58 τον Ηλυσιακό για την 7η αγωνιστική, με τον σέρβο τεχνικό να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής ανάμεσα στους παίκτες του και να δίνει την ευκαιρία σε όσους δεν παίζουν συχνά να... ξεσκουριάσουν.

Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, αφού από πάρα πολύ νωρίς οι πράσινοι πήραν μια... τρομαχτική

διαφορά (20-4 στο 4'!) και ουσιαστικά δεν κινδύνεψαν ποτέ να χάσουν τη νίκη.

Περισσότερο έχει αξία να δούμε πώς τα πήγαν παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, όπως ο Πατ Καλάθης, που όχι μόνο ήταν στην αποστολή, αλλά αγωνίστηκε περισσότερο από 20 λεπτά με καλά στατιστικά (11 πόντοι, 3 ριμπάουντ). Ο Αλέξης Κυρίτσης, από την άλλη, σε 16 λεπτά είχε 4 πόντους με χαμένες προσπάθειες και δύο λάθη.

Κορυφαίος για τους Πρωταθλητές Ευρώπης ήταν ο Ντέιβιντ Λόγκαν με 14 πόντους, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και ένα ριμπάουντ, ενώ για τον Ηλυσιακό πάλεψε ο Τόντις, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 23 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα αλλά και 3 λάθη.

Οσο για τη διακύμανση του σκορ, η πρώτη περίοδος τελείωσε με νταμπλ-σκορ (26-13), το ημίχρονο με... περισσότερο (45-22), στο 30' ο Παναθηναϊκός προηγούταν με 30 πόντους (66-36) με το τελικό σκορ να είναι 84-58.

Keywords
Τυχαία Θέματα