«Ευχαριστημένος για την νίκη»

20:40 3/12/2011 - Πηγή: AEK365

Στην καλή απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου και στην κατάκτηση των τριών βαθμών στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Έχουμε έρθει στον ΟΦΗ για να γράψουμε ιστορία. Για αυτόν τον λόγο είπα ότι οι παίκτες αξίζουν ένα μπράβο. Γνωρίζουμε, βιώνουμε τα προβλήματα και τα οικονομικά τα αφήνουμε έξω από την δουλειά μας.

Ένα μπράβο στον κόσμο που ήταν καταπληκτικός με όλη την σημασία της λέξης. Θέλω να πω και ένα μπράβο στα παιδιά που είχαν μια εξάδα πολύ δύσκολων αγώνων και ανταπεξήλθαν

στις δυσκολίες του αγώνα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τους τρεις βαθμούς και για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου.

Έχουμε μια 20αδα παικτών που όταν κρίνω, θα παίξουν και θα δώσουν την ψυχή τους. Δεν έχει κλείσει ο πρώτος γύρος και έχουν χρησιμοποιηθεί 18 παίκτες. Αρχής γενομένης από το σημερινό, πάμε την Τετάρτη στο Καυτανζόγλειο και την Κυριακή πάμε στο Αγρίνιο. Είχα τονίσει ότι μέσα σε μια εβδομάδα έχουμε τρία πολύ σημαντικά παιχνίδι. Όμως στην Ελλάδα η επιτυχία από την αποτυχία κρέμεται από μια κλωστή. Δεν πρέπει να καβαλήσουμε το καλάμι και ταμείο κάνουμε τον Μάιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα