Αναστό: Να μην καβαλήσουμε το καλάμι

Ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν ενθουσιασμένος για την εμφάνιση του β' ημιχρόνου και για τη νίκη του ΟΦΗ επί του Αστέρα Τρίπολης, όπως και για το η ομάδα του βρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ωστόσο προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους τονίζοντας πως "ταμείο θα κάνουμε τον Μάιο και δεν πρέπει να καβαλήσουμε το καλάμι".


"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τους τρεις βαθμούς και για την εμφάνιση

του δευτέρου ημιχρόνου. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου. Ο κόσμος έφυγε ευχαριστημένος όχι μόνο για τα τρία γκολ αλλά και για την εμφάνιση μας. Όμως στην Ελλάδα η επιτυχία από την αποτυχία κρέμεται από μια κλωστή", είπε αρχικά και πρόσθεσε.

"Δεν πρέπει να καβαλήσουμε το καλάμι και ταμείο κάνουμε τον Μάιο. Είχα τονίσει ότι μέσα σε μια εβδομάδα έχουμε τρία πολύ σημαντικά παιχνίδι. Αρχής γενομένης από το σημερινό, πάμε την Τετάρτη στο Καυταντζόγλειο και την Κυριακή πάμε στο Αγρίνιο. Δεν έχει κλείσει ο πρώτος γύρος και έχουν χρησιμοποιηθεί 18 παίκτες. Έχουμε μια 20αδα παικτών που όταν κρίνω, θα παίξουν και θα δώσουν την ψυχή τους".

Σχολιάζοντας τον αγώνα, ο Αναστόπουλος είπε: "Ο Κάρολ έπιασε την μπάλα μόνο μια φορά και εμείς δεν απειληθήκαμε καθόλου. Ήμασταν πολύ καλοί μέσα στο γήπεδο και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Εγώ όμως μένω στο ότι παίξαμε πολύ καλή μπάλα. Θέλω να πω και ένα μπράβο στα παιδιά που είχαν μια εξάδα πολύ δύσκολων αγώνων και ανταπεξήλθαν στις δυσκολίες του αγώνα".

Οσο για τον κόσμο δήλωσε: "Ένα μπράβο στον κόσμο που ήταν καταπληκτικός με όλη την σημασία της λέξης. Γνωρίζουμε, βιώνουμε τα προβλήματα και τα οικονομικά τα αφήνουμε έξω από την δουλειά μας. Για αυτόν τον λόγο είπα ότι οι παίκτες αξίζουν ένα μπράβο. Έχουμε έρθει στον ΟΦΗ για να γράψουμε ιστορία".

Τσιώλης: Ο ΦΗ έδειξε μεγάλο πάθος
Ο Σάκης Τσιώλης είπε από την πλευρά του: "Ξέραμε ότι θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι. Ο ΟΦΗ στηριζεται στις στημένες φάσεις και συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και το Νίκο Αναστόπουλο για τη νίκη του. Γνωρίζαμε ότι ο ΟΦΗ διαθέτει καλούς παίκτες και ότι είναι μια ομοιογενής ομάδα. Διαθέτει παίκτες που κάνουν την διαφορά και έδειξαν μεγάλο πάθος στο παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα