Δριμεία επίθεση κατά της Πολιτείας εξαπέλυσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

19:02 3/6/2011 - Πηγή: Sport.gr
Δριμεία επίθεση κατά της Πολιτείας που έχει αθετήσει κάθε υπόσχεση για την κατασκευή γηπέδου στον Βοτανικό εξαπέλυσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Σε έκτακτη συνέντευξη τύπου στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ μίλησε για
τις ενέργειες που γίνονται για την κατασκευή του γηπέδου στο Βοτανικό, την στάση της Πολιτείας, τονίζοντας πως... τη Λεωφόρο δεν την πειράζει κανείς. Αναλυτικά τα όσα είπε:
"Ενεργώ σαν καλός και αγνός Παναθηναϊκός και ως αντι-ολυμπιακός.Πρέπει να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό να αποκτήσει το δικό του σπίτι. Με αυτό το θέμα έχω ασχοληθεί τουλάχιστον τρία χρόνια. Από τους άλλους χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Πρέπει η πολιτεία να καταλάβει πως ο Παναθηναϊκός, ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας που έχει χαρίσει τόσα στον αθλητισμό δεν γίνεται να είναι άστεγος. Έχουμε κάνει συμφωνίες, πρωτόκολλα και δεν έχει γίνει τίποτα.Κατά την προσωπική μου άποψη δεν είναι δυνατόν να μην ισχύσουν τα συμφωνηθέντα. Δεν θέλουμε να κάνουμε νέες συμφωνίες. Θέλουμε να ισχύσουν τα ήδη συμφωνηθέντα. Δεν γίνεται η Πολιτεία να θέλει να πάρει το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας χωρίς να έχουμε στέγη. Στον Παναθηναϊκό δεν θα βρεθεί νέος Γρανίτσας. Όποιος νομίζει πως θα παίξει με τον Παναθηναϊκό είναι γελασμένος.Ξεκινήσαμε από την εποχή της Μπακογιάννη που ήθελε να βοηθήσει, αλλά δυστυχώς η πορεία των πραγμάτων κατέστησε το έργο ανέφικτο. Ο Παναθηναϊκός δεν ζητάει τίποτα παραπάνω. Έχει υποχρέωση η πολιτεία, να βοηθήσει. Αυτά που λέει η κυρία Μπιρμπίλη τα γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια. Δεν γίνεται να συμφωνούμε και να υπογράφουμε με κάποιον και επειδή έρχεται ένας νέος και δεν συμφωνεί να αλλάζουν τα πράγματα. Δεν ζητάμε τίποτα καινούργιο. Τα ήδη υπογραφέντα μόνο.Προσωπικά θα αντιδράσω όσο μπορώ. Επιτέλους όλη η παναθηναϊκή οικογένεια να ενωθεί. Δεν γίνεται ο ερασιτέχνης να έχει τόσα τμήματα, τόσους αθλητές και κανείς να μη βοηθάει. Κάποιοι μας έλεγαν πως θα μπουν εκατομμύρια, ανοίξαμε τις πόρτες και που είναι αυτοί; Αυτή είναι υποχρέωση όσων αγαπούν τον Παναθηναϊκό. Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω. Ό,τι ζητήσει ο Παναθηναϊκός από μένα και την οικογένεια μου, θα το έχει. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει το σπίτι του για να αρχίσει να μεγαλουργεί.Εγώ τα είπα. Πλέον είναι υπόθεση του διοικητικού συμβουλίου να πάρει τις αποφάσεις. Ευχαριστώ που με ακούσατε και… ο Θεός βοηθός".
Keywords
Τυχαία Θέματα