Υποπτος και ο Ντε Ρόσι!

19:02 3/6/2011 - Πηγή: Sport.gr
Το όνομα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι φαίνεται να εμπλέκεται στο νέο σκάνδαλο με στημένα παιχνίδια που έχει ξεσπάσει στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Μετά το Ιντερ-Λέτσε (1-0) και το Μπρέσια-Μπολόνια (3-1), έχουν συγκεντρωθεί στοιχεία και για το Τζένοα-Ρόμα (4-3). Στο συγκεκριμένο ματς, οι ρωμαίοι είχαν προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με 3-0, αλλά στην επανάληψη δέχτηκαν 4 τέρματα και γνώρισαν την ήττα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του Κλαούντιο Ρανιέρι από τον πάγκο της ομάδας.Το όνομα
του Ντε Ρόσι ακούγεται σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ένας εκ των "εγκεφάλων" του κυκλώματος και προέτρεπε τους συνομιλητές του να ποντάρουν στο over της αναμέτρησης της Τζένοα με τη Ρόμα.Ο μέσος των τζιαλορόσι δεν είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι αυτό, ενώ η ιταλική αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής στοιχεία που να δείχνουν ότι ο Ντε Ρόσι παρανόμησε.Πάντως, ο έμπειρος χαφ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τις φήμες που τον θέλουν να εμπλέκεται στο σκάνδαλο, ενώ τονίζει πως θα κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων σπιλώνουν το όνομά του.Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ντε Ρόσι:
"Είμαι εξοργισμένος καθώς κυκλοφορούν διάφορα ψέματα για μένα και με μπλέκουν σε καταστάσεις με τις οποίες δεν έχω καμία σχέση. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό παρά τα όσα γράφτηκαν σε κάποιες εφημερίδες. Εχουν ειπωθεί και γραφτεί διάφορα αδιανόητα πράγματα για μένα και πρόθεσή μου είναι να προστατεύσω το όνομά μου μέσω των δικαστηρίων, κόντρα σε όσους με εμπλέκουν με αυτό το θέμα".
Keywords
Τυχαία Θέματα