Μαυροειδής: Αυτό που κάναμε δεν το περίμενε κανείς

18:13 3/6/2011 - Πηγή: Sport.gr
Μονο φανταστική χρονιά θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την φετινή σεζόν ο Δημήτρης Μαυροειδής. Ο έλληνας άσος της Μπιλμπάο έφτασε μαζί με την ομάδα του στους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος και σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Novasport-fm 94.6 επεσήμανε πως οι φίλαθλοι του συλλόγου αντιμετωπίζουν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του σαν πρωταθλητές. Οσον αφορά τις "μάχες" με την Μπαρτσελόνα στους τελικούς της ACB επεσήμανε πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μαυροειδή:Για τα ματς με την Μπαρτσελόνα:
"Μετά
από αυτό που έχουμε πετύχει δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε. Εμείς θα πάμε δυνατά και σκληρά στις αναμετρήσεις και ότι συμβεί".Για φετινούς στόχους της ομάδας:
"Είχαμε θέσει τους στόχους μας από την αρχή της σεζόν. Θέλαμε να πάρουμε το Κύπελλο, αλλά και να εξασφαλίσουμε την έξοδο στην Ευρώπη. Ευρώπη βγήκαμε, αλλά γενικά η χρονιά είναι ήδη πετυχημένη. Αυτό που κάναμε δεν το περίμενε κανείς. Είναι μία φανταστική χρονιά για εμάς, γιατί μετά από 10 χρόνια πήγαμε την ομάδα σε τελικό, ενώ υπάρχει σοβαρά η πιθανότητα να παίξουμε στην Ευρωλίγκα του χρόνου".Για τους φίλους της ομάδας:
"Ο κόσμος μας αντιμετωπίζει σαν να είμαστε πρωταθλητές. Θέλουν να κατακτήσουμε τον τίτλο, αλλά ξέρουν ότι είμαστε ήδη πετυχημένοι. Στο γήπεδο χθες έγινε χαμός, με την καλή του έννοια φυσικά. Εκεί μπορεί να δει πως πραγματικά πρέπει να συμπεριφέρονται οι φίλαθλοι. Στα τρία λεπτά τελευταία γυρίσαμε το ματς και σε αυτό μας βοήθησαν πολύ. Δεν υπάρχει η περίπτωση να πετάξουν κάποιο μπουκάλι, αλλά ούτε και να βρίσουν καν. Αντιμετωπίζουν τους αντιπάλους με τον σωστό τρόπο".Για την πόλη του Μπιλμπάο:
"Το Μπιλμπάο, μεγάλη ήσυχη και καθαρή πόλη. Ο κόσμος στον δρόμος σε βοηθά αρκετά, ενώ είναι πολύ ανεβασμένη η ποιότητα ζωής. Πριν από 15 χρόνια ήταν βιομηχανική πόλη. Όμως, πήραν την απόφαση ότι αυτό έπρεπε να αλλάξει και το έκαναν πράξη. Εδώ οι Βάσκοι έχουν πολύ παραγωγή και κάνουν αρκετές δουλειές. Μάλιστα, λέγεται ότι η οικονομία της Ισπανίας συντηρείται από τη χώρα των Βάσκων".Για τον αν η ομάδα του οφείλει χρήματα:
"Οι παίκτες δεν ασχολούμαστε με τον οικονομικό, το μόνο που μας απασχολεί είναι να παίζουμε μπάσκετ".Για το μέλλον της ομάδας του:
"Όταν είχαμε έρθει από την αρχή εδώ, ο κόουτς, εγώ και άλλοι, είχαμε πει ότι θα πρέπει ο στόχος μας να είναι, να φτιάξουμε μία μεγάλη ομάδα. Θα μπορούσα να πω πως είμαστε μία αναπτυσσόμενη ομάδα και ότι προοδευτικά πάμε προς τα πάνω".
Keywords
Τυχαία Θέματα