Διπλό στα Μέγαρα για τον Πιερικό, ισόπαλο το ντέρμπι Καλλονή - Καλλιθέα

Σημαντικό διπλό στην έδρα του Βύζαντα Μεγάρων πέτυχε ο Πιερικός, στη δεύτερη αγωνιστική της Football League. Ισόπαλο με 2-2 το ματς της Καλλονής με την Καλλιθέα, νίκη για τον Διαγόρα, 1-0 τον Θρασύβουλο.

Στο πρώτο του παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα (είχε ρεπό στην πρεμιέρα), ο Πιερικός κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από τα Μέγαρα. Οι κατερινιώτες με δύο γκολ του Κουτσοσπύρου στο 30` και το 43`πήραν

σημαντικό προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν στο δεύτερο μέρος για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-2 στο 71` με τον Σκαφτούρο.

Βύζας Μεγάρων (Ηλίας Φυντάνης): Κοτταράς, Μπέριος, Γκούμας, Αρκουμάνης, Στρατάκης, Λίτσης, Σανόκο, Μωυσίδης, Ουαταρά, Πλάτανος, Χριστοφιλέας.
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Συμεωνίδης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Κοντέων, Ιντζόγλου, Πέντα, Μπλαζέφσκι, Κουτσοσπύρος, Θάνος.

Εκτός του Πιερικού, νίκη πανηγύρισε και ο Διαγόρας Ρόδου, ο οποίος με γκολ του Μουσταφίδη από το 2` επιβλήθηκε με 1-0 του Θρασύβουλου.

Διαγόρας (Ράτκο Ντόστανιτς): Πονηρός, Μουσταφίδης, Φαμπίνιο, Αυγενικού, Ματεντζίδης, Μαριεττάκης, Καρπαθάκης, Βουκαϊλοβιτς, Πουλόπουλος, Μπαούρης (35' λ.τ Λερογιάννης), Κοσμάς.
Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Ανδριόλας (46' λ.τ Μητσέας), Ψιάνος, Βαγγελής, Κόλτζος, Σύρος, Βασιλείου, Παπαναστασίου, Καρλόπουλος, Ζουμπουλάκης, Βλάχος, Σκόνδρας.

Τέλος, ισόπαλο με 2-2 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι Καλλονή - Καλλιθέα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0, χάρη σε γκολ των Κατσίκη (19`) και Λεοζίνιο (με πέναλτι στο 57`).

Η ομάδα της Λέσβου, όμως, αντέδρασε στη συνέχεια και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας με τέρματα των Καλτσά (πέναλτι στο 64`) και Καρακώστα (68`).

ΑΕΛ Καλλονής (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Τραορέ, Καρακώστας (70' λ.τ Χατζόπουλος), Γάλας, Τζιωρτζιόπουλος (46' Μανουσάκης), Κριπιντίρης (46' λ.τ Μανούσος), Μαρσέλο, Τριανταφύλλου, Λεοζίνιο, Σκάγκλια, Ντο Σάντος.
Καλλιθέα (Βαγγέλης Γούτης): Τακίδης, Πλατέλλας, Κατσίκης, Καλτσάς, Πρίπου (62' Ρουσάκης), Μιχαλόπουλος, Αρκουδάς, Σταύρου, Αρβανίτης, Ντακόλ (74' Μαρουκάκης), Κουτρουμπής (71' Ηρακλής).

Keywords
Τυχαία Θέματα