Πάμε Ντακάρ

Ένα νοερό ταξίδι στον αγώνα θρύλο μπορείτε να κάνετε βλέποντας το αυτοκίνητο των Παλάσκα/Ζαχαρίου λίγο πριν αυτοί αναχωρήσουν για το Africa Eco Race.

Με το ράλι Ντακάρ να γίνεται στην κεντρική και Νότια Αμερική το Africa Eco Race πήρε τη σκυτάλη από το θρυλικό Paris Dakar

και χρησιμοποιεί τις διαδρομές του δίνοντας τις πραγματικές εικόνες σε όσους βρεθούν εκεί.

Στο τέλος του 2011 οι Θανάσης Παλάσκας και Παναγιώτης Ζαχαρίου θα πραγματοποιήσουν ένα όνειρο 30 και πλέον ετών για μία συμμετοχή σε έναν αγώνα από το Παρίσι στο Dakar. Πρόκειται για τον αγώνα Africa Eco Race που διατηρεί το χαρακτήρα του κλασικού Dakar και έχει κερδίσει την εκτίμηση των Ευρωπαίων ιδιωτών που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδα του αγώνα της Νότιας Αμερικής.


Την ομάδα αποτελούν οι : Θανάσης Παλάσκας (Οδηγός), Παναγιώτης Ζαχαρίου (Συνοδηγός) και Θοδωρής Νέστωρας (Μηχανικός) με αυτοκίνητο ένα Mitsubishi Pajero V20 MIVEC Rally Raid T1 και μαζί τους 4 ακόμη μηχανικούς.

Aν θέλετε να δείτε από κοντά τo μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα Mitsubishi Pajero MIVEC της κορυφαίας κατηγορίας αγώνων Cross Country Rally Raid, επισκεφτείτε την έκθεση Υγραεριοκίνηση, (στο περίπτερο του περιοδικού Τετρακίνηση Mag) από την Παρασκευή 11 Νοέμβρη μέχρι και την Κυριακή 13 του μήνα στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

Εκεί θα μπορέσετε να συμμετέχετε και εσείς στον αγώνα θρύλο δίνοντας τις… ευχές σας για μία καλή εμφάνιση των Παλάσκα / Ζαχαρίου στον αγώνα στη Δυτική Αφρική. Ελάτε να υπογράψετε και εσείς την κάρτα με τις ευχές που θα δοθεί στο πλήρωμα πριν φύγει για το Μαρόκο!

Keywords
Τυχαία Θέματα