Μεγαλώνει η κόντρα παικτών-ΝΒΑ

Σε τραγικό σημείο έχουν φτάσει οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των παικτών και των ιδιοκτητών στο ΝΒΑ και είναι πλέον αμφίβολο το αν θα διεξαχθεί η φετινή σεζόν.

Στη συνάντηση του Σαββάτου (5/11), η πλευρά των ιδιοκτητών, μέσω του κομισάριου της λίγκας, Ντέιβιντ Στερν, έδωσε τελεσίγραφο στους παίκτες για να αποδεχθούν πρόταση που θα τους αποδίδει το 51% των εσόδων.

"Μας έδωσαν τελεσίγραφο και η απάντησή μας είναι πως αυτό είναι απαράδεκτο. Είναι μία ακόμη λυπηρή μέρα για τους φιλάθλους, τους εργαζόμενους στα γήπεδα και όλους όσοι

σχετίζονται με το ΝΒΑ", ήταν η άμεση απάντηση της άλλης πλευράς, όπως την εξέφρασε ο Ντέρεκ Φίσερ.

"Εμείς από την πλευρά μας κάναμε προσπάθειες για να βρούμε μία λύση και απορούμε γιατί τελικά αυτό δεν ήταν εφικτό", συμπλήρωσε.

Οι παίκτες θέλουν μίνιμουμ το 52% των εσόδων, όμως οι ιδιοκτήτες τούς είπαν ότι αν δεν δεχθούν το 51% μέχρι την τετάρτη (9/11), τότε η επόμενη προσφορά θα είναι στο 47%!

Εν τω μεταξύ, ήδη έχει ξεκινήσει ένα... αντάρτικο μέσα στο συνδικάτο των παικτών, αφού η σκληρή στάση του Φίσερ αρχίζει και δεν αρέσει σε πολλούς συναδέλφους του, που βλέπουν ότι βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστικό λοκ-άουτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα