Μόνχε: Σκληρή δουλειά και βελτίωση

Στην έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού απέδωσε ο Βιθέντε Μόνχε την διπλή ευκαιρία, που δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ, στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο αργεντινός εμφανίστηκε ικανοποιημένος τόσο για την παρθενική του εμφάνιση στην αρχική 11άδα του Ολυμπιακού, όσο και τη νίκη των ερυθρολεύκων, ενώ τόνισε πως θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για να βελτιωθεί.

Αρχικά, ο Μόνχε είπε

στην κάμερα της ιστοσελίδας του Ολυμπιακού: "Είμαι ευχαριστημένος για τον εαυτό μου που ξεκίνησα στην ενδεκάδα και για τη νίκη που πήρε ο Ολυμπιακός. Δεν είμαι, όμως, 100% ικανοποιημένος από εμένα γιατί θα μπορούσα να σκοράρω, αλλά δεν τα κατάφερα".

Ερωτηθείς για την χαμένη ευκαιρία είπε: "Είναι κάτι που οφείλεται στον πολύ καιρό που είμαι εκτός παιχνιδιών. Ίσως εκείνη τη στιγμή, δεν είχα τη σωστή αντίδραση. Ελπίζω με τον καιρό ότι θα βελτιωθώ".

Για τη νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης, τόνισε: "Ήταν δύσκολο, γιατί το γήπεδο ήταν γεμάτο από φιλάθλους. Όμως, ο Ολυμπιακός, είναι συνηθισμένος να παίζει σε τέτοια γήπεδα και τέτοια παιχνίδια. Πάντα πηγαίνει για να παίρνει τη νίκη. Η ομάδα μου αρέσει πολύ".

Οσο για τους προσωπικούς του στόχους, δήλωσε: "Να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Θέλω να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή και να προσφέρω, όποτε μου το ζητήσει το τεχνικό τιμ".

Keywords
Τυχαία Θέματα