Χωρίς προβλήματα ο ΟΦΗ με ΑΕΚ

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε απόψε (22/10) η προετοιμασία του ΟΦΗ για το αυριανό (23/10) ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο Παγκρήτιο. Εντεκάδα Τούμπας σκέφτεται να παρατάξει ο Αναστόπουλος.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής και στη συνέχεια ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 21 παίκτες.
Αυτοί είναι οι Βεζυρίδης, Κάρολ, Μποντόρ, Μπουλούτ, Σουμπίνιο, Κάλαϊτζιτς, Κατάι,

Χόρχε Λόπεζ, Σίσιτς, Σόουζα, Ουκάρ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ζορμπάς, Καμπάνταης, Μάντζιος, Παπουλής, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Ζόρντι Λόπεζ.

Μυστήριο με την 11αδα
Τα πλάνα του Αναστόπουλου για την αρχική 11αδα έχουν μείνει κρυφά και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιοι παίκτες θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Σύμφωνα πάντως με τις ενδείξεις είναι πολύ πιθανό να παραταχθεί ο ΟΦΗ δίχως καμία αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι της Τούμπας.

Δηλαδή, ο Κάρολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γαλανόπουλος, στο αριστερό ο Μπουλούτ με τους Γεωργίου – Ταυλαρίδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Κάλαϊτζιτς, Μποντόρ, Βερόν και στην επίθεση οι Παπουλής, Σίσιτς, Μάντζιος. Αν υπάρξει μια αλλαγή, αυτή θα είναι του Σουμπίνιο στην θέση του Μποντόρ.


Keywords
Τυχαία Θέματα