Ο ΑΓΟΡ συνδύασε με νίκη την επιστροφή του στην Α1, 76-63 τον Ικαρο Καλλιθέας

Ενα ξέσπασμα του ΑΓΟΡ στην τρίτη περίοδο ήταν αυτό που έκρινε το ματς με τον Ικαρο Καλλιθέας. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι, αλλά οι νεοφώτιστοι κρητικοί μπήκαν δυναμικά στο τρίτο δεκάλεπτο και με κορυφαίους τους Κρίστμας, Τζόνσον και Δορκοφίκη πήραν τη νίκη με 76-63.

Χαρακτήρα ντέρμπι είχε το ματς στο Ρέθυμνο στην πρώτη περίοδο, με τον ΑΓΟΡ να ξεκινάει καλύτερα, αλλά τον Μάικ Κινγκ να δίνει το προβάδισμα στον Ικαρο Καλλιθέας

στο φινάλε της πρώτης περιόδου (18-19, 10`).

Το αμφίρροπο της αναμέτρησης διατηρήθηκε και στη δεύτερη περίοδο, με τους κρητικούς, πάντως, να βελτιώνουν αισθητά την επιθετική τους λειτουργία και με τον Κρίστμας να φτάνει από νωρίς τους 18 πόντους, μπήκαν στη θέση του οδηγού (45-39, 20`).

Η καλή εμφάνιση του Περικλή Δορκοφίκη ανέβασε τη διαφορά στους 10 για τους κρητικούς στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου (49-39). Το καλό ξεκίνημα των κρητικών προκάλεσε μπλακ άουτ στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχασαν την επαφή τους με το σκορ και βρέθηκαν πίσω με 15 πόντους (64-49, 30`).

Η κυριαρχία του ΑΓΟΡ στην τρίτη περίοδο ήταν αυτή που έκρινε τελικά το παιχνίδι, καθώς ο Ικαρος δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην τελευταία περίοδο. Οι κρητικοί χωρίς να ρισκάρουν απλώς διατήρησαν το προβάδισμά τους και τελικά έφτασαν χωρίς άγχος στη νίκη, κάτι που φαίνεται και από το τελικό 76-63.

Keywords
Τυχαία Θέματα