Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ελπίζω να βρεθεί νέος στυλοβάτης για τον Παναθηναϊκό

Αισιόδοξοι για την πορεία της ομάδας, αλλά και επιφυλακτικοί για το θέμα του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ εμφανίστηκαν οι Θανάσης και Παύλος Γιαννακόπουλος εισερχόμενοι στα επίσημα του ΟΑΚΑ για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη.

"Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα. Εδειξε ότι βελτιώνεται και πιστεύω ότι θα πάει καλύτερα στο μέλλον", τόνισε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος,

ενώ όσον αφορά το θέμα με τον Σαουδάραβα επενδυτή τόνισε:

"Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τον Πρίγκιπα. Να μην πιστεύει ο κόσμος όλα όσα γράφονται γιατί μπορεί να εξυπηρετούν κάποιους σκοπούς. Ελπίζω να βρεθεί ένας νέος στυλοβάτης για το σύλλογο. Οποιος κι αν είναι αυτός, εμείς θα είμαστε δίπλα του για να βοηθήσουμε".

Παύλος: Είμαι αισιόδοξος
Από την πλευρά του ο Παύλος Γιαννακόπουλος ανέφερε: "Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Αυτό που περίμενω από τον Παναθηναϊκό είναι να κερδίσει και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις".

Ερωτηθείς για τον Πρίγκιπα, είπεδεν θέλησε να σχολιάσει: "Δεν ξέρω και δεν θέλω να σχολιάσω. Μην με μπλέκετε με αυτά. Δεν είναι δική μου δουλειά. Δεν έχω καμία σχέση".

Τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον: "Για τον Παναθηναϊκό πάντα ήμουν, είμαι και θα είμαι αισιόδοξος".

Δάβαρης: Μακάρι να γίνει η συμφωνία με Πρίγκιπα
Ο μέτοχος Παναγιώτης Δάβαρης που έχει παραιτηθεί από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ευχήθηκε να λείξει θετικά το deal με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ, λέγοντας: "Μακάρι να γίνει η συμφωνία με τον Πρίγκιπα. Δεν ξέρω πόσο κοντά ή πόσο μακριά είναι. Θα είναι θετικό να γίνει. Είναι καλό να επεκταθεί ο Παναθηναϊκός. Όμως, διατηρώ επιφυλάξεις για το τι θα γίνει. Είναι καθαρή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός".

Keywords
Τυχαία Θέματα