Μπουμσόνγκ: Να δείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα

Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στο Κλεάνθης Βικελίδης, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, δεν μάσησε τα λόγια του. Παραδέχθηκε ότι ήταν μια κακή βραδιά για τους πράσινους και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια: "να δούμε τα λάθη που κάναμε και να επανέλθουμε στις νίκες".

"Ηταν μία κακή βραδιά για εμάς. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο παιχνίδι, αλλά πάνω που καταφέραμε να ισορροπήσουμε, δεχτήκαμε δύο γκολ στο τέλος του πρώτου και στην αρχή

του δευτέρου ημιχρόνου και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι για μας", τόνισε αρχικά ο Γάλλος αμυντικός και πρόσθεσε:

"Είναι η πρώτη μας ήττα, αλλά αυτό μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο. Τώρα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Πρέπει να καθαρίσει το μυαλό μας, να δούμε τα λάθη που κάναμε και να επανέλθουμε στις νίκες γιατί υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να δείξουμε ξανά το καλό μας πρόσωπο".

Από την πλευρά του ο Στέφανο Καπίνο, υποστήριξε: "Δεν ξέρω τι έφταιξε σήμερα και κάναμε μία τόσο κακή εμφάνιση. Ηταν λίγο περίεργο για εμάς να έχουμε τέτοια απόδοση, αλλά δεν πρέπει να απογοητευτούμε. Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμα. Ημασταν και παραμένουμε μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος, να ξεπεράσουμε αυτό το ματς και να συνεχίσουμε όπως πριν".

Keywords
Τυχαία Θέματα