Κλέιτον: Κακή βραδιά, να την ξεχάσουμε

"Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να επανέλθουμε και να δείξουμε από το επόμενο ματς ότι ξεπεράσαμε την ήττα". Με τα παραπάνω λόγια ο Σίλβα Κλέιτον έδωσε το στίγμα του για το πως πρέπει να αντιμετωπίσουν στον Παναθηναϊκό την ήττα από τον Αρη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

"Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Μπήκαν πιο δυνατά από εμάς, κέρδισαν όλες τις μονομαχίες. Στη συνέχεια ήταν δύσκολο να βρούμε τον ρυθμό μας. Ήταν μια κακή βραδιά την οποία πρέπει να την ξεχάσουμε. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και πρέπει να συνεχίσουμε", σχολίασε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός.

-Είδαμε

τον ’ρη να έχει τα στοιχεία που είχε στα προηγούμενα του παιχνίδια ο Παναθηναϊκός;

"Όπως είπα ήταν μια κακή βραδιά για εμάς και ο αντίπαλος έπαιξε πολύ καλά σήμερα. Δεν πρέπει να κοιτάμε ότι μόνο ο Παναθηναϊκός ήταν κακός. Γιατί και ο ’ρης ήταν καλός. Δεν μπορείς να είσαι πάντα καλά. Όπως είπα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας".

-Τι σημαίνει αυτή η ήττα για εσάς;

"Δεν έχεις περιθώρια για ήττες τώρα, αν θες να κυνηγήσεις το πρωτάθλημα. Όταν χάνεις είναι πάντα κακό χάνεις τρεις βαθμούς και την ψυχολογία. Αυτό δεν πρέπει να γίνει εδώ πέρα. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να επανέλθουμε και να δείξουμε από το επόμενο ματς ότι ξεπεράσαμε την ήττα".

Keywords
Τυχαία Θέματα