Ντίκο: Το αφιερώνω στους φίλους του Αρη

Πέτυχε το δεύτερο γκολ του Αρη στη νίκη επί του Παναθηναϊκού και το αφιέρωσε στον κόσμο των κιτρίνων. Ο λόγος για τον Φρανσίς Ντίκο, ο οποίος αν και αμυντικός είχε εξαιρετικό τελείωμα στη φάση του 44', δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του σε σημαντικό σημείο.

"Σου προσφέρει μεγάλη χαρά να πετυχαίνεις γκολ στην έδρα σου. Το αφιερώνω

στους φιλάθλους μας και δεν έχει να κάνει με την υποστήριξη που μας δώσανε σήμερα που το ματς πήγαινε καλά, αλλά στα άσχημα αποτελέσματα που ήταν πάντα δίπλα μας και μας βοηθούσαν. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε τα αδύνατα στοιχεία του Παναθηναϊκού και τελικά τα καταφέραμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντίκο.

Από την πλευρά του ο Μίσελ υποστήριξε: "Ηταν μια νίκη που την αξίζαμε απόλυτα και όλη η ομάδα δούλεψε σκληρά για να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία. Κάναμε πολύ καλή δουλειά όλα τα παιδιά. Δε δώσαμε χώρο στον Παναθηναϊκό στη μεσαία γραμμή για να κάνει το παιχνίδι του και να μας δημιουργήσει ευκαιρίες κι έτσι φτάσαμε σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία."

Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος αριστεροπόδαρος μπακ δήλωσε: "Μας βοήθησε το δεύτερο γκολ πάρα πολύ και πήγαμε στα αποδυτήρια με προβάδισμα, αξίζαμε να το καταφέρουμε αυτό γιατί δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό".

Κλείνοντας, ανέφερε: "Για εμάς πρέπει να είναι μια έναρξη για ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, να μην μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να πάρουμε θετικά αποτελέσματα και να πάρουμε νίκες που θα φέρουν τον ’ρη εκεί που του αξίζει. Ο ’ρης πρέπει πάντα να παλεύει για να είναι όσο το δυνατό ψηλότερα και να είναι στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη".

Keywords
Τυχαία Θέματα