Πρόμπιερζ: Μας άξιζε η νίκη

Πολύ χαμηλούς τόνους κράτησε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έπειτα από τη νίκη του Αρη. Ο Πολωνός προπονητής υποστήριξε ότι η ομάδα του άξιζε το αποτέλεσμα, τονίζοντας όμως ότι "στο μυαλό μου είναι ακόμη η ήττα από τον Πανιώνιο".

"Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα στην ανάπτυξη και στην οργάνωση του παιχνιδιού. Στη καρδιά μου υπάρχει πάντως ακόμη η ήττα από τον Πανιώνιο. Από τη μία πλευρά χαίρομαι για τη νίκη, από την άλλη όμως δεν πρέπει να επαναληφθεί στη Τρίπολη ό,τι έγινε με τον Πανιώνιο. Με χαροποιεί ότι μεταφέραμε στο παιχνίδι όλα όσα στα οποία δουλέψαμε στη περίοδο της προετοιμασίας.

Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε και να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα, αλλά και να επιτεθούμε. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ικανή ομάδα, αλλά πιστεύαμε στη νίκη. Επιτέλους παίξαμε πολλές φορές πιο επιθετικά, γιατί όταν ήρθα στον Αρη είχα πει ότι θα πάμε βήμα-βήμα και θα βελτιωθούμε. Το ότι κερδίσαμε δεν σημαίνει ότι την επόμενη εβδομάδα θα δουλέψουμε λιγότερα. Αντιθέτως, πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω. Μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι μόνο για σήμερα. Ημασταν καλύτεροι από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό
Keywords
Τυχαία Θέματα