Μπόλονι: Εχω λόγους να κάνω απεργία

Ο Λάσλο Μπόλονι είχε όρεξη για αστεία, αφού πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις του, υποστήριξε "...μπορώ να κάνω απεργία σήμερα;", για να συμπληρώσει: "Εχω πολλούς λόγους να κάνω απεργία, αλλά δεν είναι του παρόντος". Βέβαια, το τελευταίο μάλλον έχει βαθύτερη έννοια, αλλά ο ρουμάνος δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες.

"Είμαι χαρούμενος γιατί τελειώσαμε επιτυχημένα αυτόν τον μαραθώνιο παιχνιδιών και θα έχουμε μια μέρα ρεπό πριν αρχίσουμε

να ετοιμάζουμε τον δεύτερο μαραθώνιο αγώνων. Μου άρεσε ιδιαιτέρως το παιχνίδι μας στα πρώτα 45 λεπτά. Είμαι χαρούμενος που σκοράραμε νωρίς, ενώ είχαμε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουμε στη διάρκεια του πρώτου μέρους. Μου άρεσε που ο Σαλπιγγίδης έπαιξε σαν πλέι μέικερ κι έδινε αρκετές ασίστ τόσο δεξιά όσο και αριστερά. Θα μου άρεσε επίσης να βρει και ο ίδιος κάποιες ευκαιρίες ώστε να είναι ο ίδιος αυτός που θα κάνει τη τελική προσπάθεια για γκολ.

Επίσης, Λίνο και Ετο στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν ως επιθετικοί στις πτέρυγες. Δυστυχώς όμως χάσαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το παιχνίδι με την πολύ ενέργεια του Αθανασιάδη. Στο δεύτερο μέρος, ο αντίπαλος πήρε περισσότερα ρίσκο, αλλά στ τελευταίο 20πτο - όταν αλλάξαμε αρκετούς παίκτες - επανήλθε η ισορροπία που θέλαμε. Το 1-0 δεν είναι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αλλά είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Επέλεξα να παίξω με Λίνο και Ετο για να προκαλέσουμε εκπλήξεις στον αντίπαλο από τη 2η και 3η γραμμή. Ειδικά ο Λίνο ήταν εξαιρετικά παρών σε τέτοιου είδους καταστάσεις και θεωρώ ότι έκανα καλή επιλογή, παρότι έπρεπε να μείνει έξω ο Σταφυλλίδης. Γενικά οι παίκτες μου έδωσα πολλά και νομίζω ότι με τόσο κρύο που υπάρχει, είσαι αναγκασμένος να καταναλώσεις πολλή ενέργεια", είπε αρχικά για το παιχνίδι και ρωτήθηκε για το αήττητο των 13 αγώνων.

"Δεν ήμασταν καλοί όλες τις φορές, αλλά ξέρω και κάποια παιχνίδια που ήμασταν πολύ καλοί, αλλά χάσαμε βαθμούς στην έδρα μας. Εχετε δίκιο όταν μιλάτε για αυτοσυγκέντρωση και υπευθυνότητα, γιατί αυτά τα πράγματα αποδίδουν, όταν ασφαλώς τα έχεις. Και είναι αλήθεια ότι αρκετό καιρό τώρα έχουμε θετικά αποτελέσματα", απάντησε.

Ερωτηθείς για τους νέους παίκτες της 11αδας, απάντησε ότι "ο Κατσικάς ξεκίνησε καθυστερημένα τη χρονιά. Θεωρώ ότι έχει την ικανότητα και το μυαλό ώστε να γίνει βασικός παίκτης στο μέλλον. Προσπάθειά μας είναι, όταν υπάρχει η δυνατότητα να τον χρησιμοποιούμε. Αλλά μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα. Ο Γιάννου με επιβεβαιώνει. Αυτό που του λείπει είναι το γκολ ή ακόμη η τελική πάσα. Δεν μου στέλνει το μήνυμα ότι πρέπει να τον χρησιμοποιώ ακόμη πιο συχνά. Είναι ένα κλικ πιο πίσω. Σε ό,τι αφορά τον Γλύκο, ήταν Β«okΒ» σήμερα, αλλά οι εξετάσεις γι' αυτόν είναι μια σειρά αγώνων και όχι ένα συγκεκριμένο. Ο Σταφυλλίδης δεν αγωνίστηκε για λόγους τακτικής και πρέπει να μάθει να είναι σκληρός και μετά από ένα δυνατό παιχνίδι. Σαφώς δεν φεύγει από το μυαλό μας. Και σήμερα έκανα ένα δώρο στον Πόποβιτς. Δεν ήταν εύκολο δώρο, αλλά ήταν κι ένα μήνυμα προς τους υπόλοιπους παίκτες της ακαδημίας μας και στους παίκτες που αγωνί

Keywords
Τυχαία Θέματα