Ιβκοβιτς: Σκεφτόντουσαν το Top 16

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς δικαιολόγησε τους παίκτες του Ολυμπιακού για την κακή εμφάνιση στο Μαρούσι, τονίζοντας πως είναι συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια του Top 16 της Ευρωλίγκα.

"Δίκαια το Μαρούσι έμεινε στη διεκδίκηση της νίκης για 38 λεπτά. Παίξαμε άσχημα, κάναμε πολλά λάθη (σ.σ. 20), δεν μπορούμε να πούμε ότι το Μαρούσι

μάς έπαιξε μια πιεστική άμυνα και μας δυσκόλεψε. Οι παίκτες μου δεν έχουν καλή ατομική προετοιμασία για το παιχνίδι, αθλητική και μπασκετική κουλτούρα. Δεν πιστεύω πως τα κάνουν αυτά σκόπιμα. Τους λείπουν κάποια πράγματα. Όταν πέφτει η συγκέντρωση και κάνουμε λάθη που δεν τα περιμένει κανείς από τέτοιο επίπεδο παικτών, μετά παίζουμε χειρότερα και κάνουμε περισσότερα λάθη", τόνισε στο αρχικό του σχόλιο ο Ιβκοβιτς και συμπλήρωσε:

"Δεν είχαμε καλή ατομική προετοιμασία και η μεγαλύτερη ευθύνη είναι δική μου. Εγώ τους ζητάω να σέβονται όλους τους παίκτες και όλους τους αντιπάλους. Στα λόγια κάναμε προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι στο TOP 16. Πιστεύω θα αντιδράσει η ομάδα. Είχαμε μια σοβαρή συζήτηση μετά το ματς. Μπορεί να δυσκολευόμαστε να παίζουμε δύο ματς την εβδομάδα. Πολλά από τα παιδιά παίζουν πρώτη φορά κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και το Μαρούσι. Συγχαρητήρια στο Μαρούσι και καλή συνέχεια".

Οσο για την ένταση που υπήρξε ανάμεσα στον Βαγγέλη Αγγέλου και τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σημείωσε πως "για όλον τον εκνευρισμό έφταιγαν οι διαιτητές. Τους εκνεύρισαν όλους. Δεν μπορεί επειδή οι πατεράδες τους ήταν διαιτητές να γίνονται και αυτοί διαιτητές".

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης από τη μεριά του, τόνισε: "Εμείς φαίνεται πως υποτιμήσαμε το Μαρούσι και την κατάσταση που βρίσκεται. Κάναμε πολλά λάθη. Το Μαρούσι πάντα κυνηγάει τη νίκη, οι παίκτες του έχουν συμβόλαιο και το τιμούν. Κάναμε πολλά λάθη με αποτέλεσμα το Μαρούσι να μείνει κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος του παιχνιδιού".

Keywords
Τυχαία Θέματα