Καράμπελας: Πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου

Ο Νίκος Καράμπελας βρέθηκε στην Κρήτη, όμως έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Νίκο Κωστένογλου. Αύριο (22/1) θα συναντηθεί με τον Σταύρο Αδαμίδη, προκειμένου να βρουν λύση, ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του και να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού. Την αποχώρησή του από την ΑΕΚ προανήγγειλε ουσιαστικά ο αριστεροπόδαρος μπακ μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στο Παγκρήτιο.

Αρχικά μίλησε για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, λέγοντας: "Είναι σημαντικό να μιλήσουμε για το παιχνίδι πρώτα. Ήταν ένα παιχνίδι που ενώ το είχαμε στα μέτρα μας και θα μπορούσαμε να το κάνουμε 0-2 με λίγη συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια και όχι μόνο ισοφαριστήκαμε αλλά πήγαμε να το χάσουμε κιόλας".

Επειτα αναφέρθηκε στο μέλλον του, τονίζοντας: "Πράγματι έχω κάποιες προτάσεις. Αύριο θα τις θέσω στη διοίκηση και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Θα κατατεθούν στη διοίκηση και θα δούμε. Δεν μπορώ να ξέρω ακόμα αν μείνω ελεύθερος. Πρέπει να το συζητήσουμε. Μακάρι να λυθούν τα πράγματα στην ΑΕΚ.

Οταν πρωτοήρθα σκοπός μου είναι να μείνω 10 χρόνια. Αυτό ήταν το όνειρό μου. Τα όνειρα όμως δεν διαρκούν πολύ. Πρέπει να κοιτάξουμε κι αλλού. Όμως δεν έρχονται όλα όπως τα θέλεις. Είπαμε ότι θα κάνουμε υπομονή όσο αντέξουμε και από τα μέσα Ιανουαρίου ο καθένας θα κοιτάξει το μέλλον του. Μη ξεχνάμε ότι είμαστε επαγγελματίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα