Μάντζιος: Δέκα φορές να το έκανε αυτό ο Αθανασιάδης, γκολ δεν θα έμπαινε

Ο Ακης Μάντζιος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του, τονίζοντας όμως ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε με ένα τυχερό γκολ: "Αλλες δέκα φορές να το έκανε, η μπάλα δεν θα πήγαινε εκεί που πήγε", είπε ο προπονητής του Πανιωνίου.

"Ηρθαμε με πολλές απουσίες, κανείς πίστευε ότι θα χάναμε 1-0. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από το πουθενά με ένα εντελώς τυχερό γκολ.

Εκεί και για περίπου 10-15 λεπτά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και την τακτική συμπεριφορά μας με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να κάνει 1-2 φάσεις ακόμη. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε, είχαμε την κατοχή μπάλας ίσως έπαιξε ρόλο η κούραση ΠΑΟΚ, πιέσαμε, αλλά δεν είχαμε καθαρή φάση για να ισοφαρίσουμε. Προχωράμε, είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας με τα νέα παιδιά", είπε αρχικά.

Ρωτήθηκε για το στόχο του Πανιωνίου: "Οταν ανέλαβα, ο πρώτος στόχος ήταν να είμαστε οικονομικά βιώσιμοι και μετά να επιδιώξουμε το ίδιο και αγωνιστικά. Χάσαμε παίκτες Β«κεφάλαιαΒ» για την ομάδα. Πλέον έχουμε αλλάξει πρόσωπο, έχουμε πάρει βαθμούς και πλέον έχουμε διπλό στόχο, αφού έχουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και μετά με τη Κέρκυρα. Οι μέρες είναι λίγες, όπως αυτά που είπε προ ημερών ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι όσον αφορά το πρωτάθλημα δεν θα έχουμε πρόβλημα αναφορικά με τη σωτηρία".

Ρωτήθηκε γιατί θεωρεί τυχερό το γκολ του Αθανασιάδη: "Αν το ξανακάνει άλλες δέκα φορές η μπάλα δεν θα πάει εκεί που πήγε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κλάους έκανε μια εκπληκτική ενέργεια, εκεί αν έμπαινε γκολ θα χειροκροτούσαμε όλοι. Προς Θεού μην παρεξηγηθώ, ο Κλάους έχει φοβερή ποιότητα. Απλά στη φάση του γκολ, η μπάλα έκανε γκελ, πήρε ανάποδα φάλτσα. και μπήκε γκολ. Ο Κλάους είναι καλός παίκτης, έχει ποιότητα, αλλά..."

Keywords
Τυχαία Θέματα