Αναλαμπή, βεγγαλικό και ξανά σκοτάδι!

Καλησπέρα ΛΑΕ ΤΟΥ ΑΡΗ. Για ακόμη μια Κυριακή γίναμε μάρτυρες του νόμου των αναλαμπών, που συμβαίνουν εδώ και χρόνια στον ΑΡΗ μας.

Μια Κυριακή τρομερός, μια Κυριακή ένα χάλι, δίχος αρχή και τέλος. Είναι αυτό που λέμε. Ο ΑΡΗΣ φέτος είναι σαν τις αναλαμπές τον βεγγαλικών.. Ανάβουν, δίνουν φώς, φτάνουν ψηλά στον ουρανό και σε δευτερόλεπτα ξανά ...σκοτάδι!

Η Τρίπολη (του κ.Τσιώλη) χωρίς να διαθέτει καλύτερο υλικό, κέρδισε τον ΑΡΗ και ο ΑΡΗΣ παρά το καλό κλίμα

και την ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη με τον παναθηναικό έχασε φορώντας την γνωστή και άσχημη φορεσιά του.

Η άμυνα βρήκε και πάλι την έλλειψη συννενόησης, το κέντρο και πάλι φώναξε ‘’καλά που υπάρχει και ο Φατί’’ και η επίθεση με τον Σολτάνι να θυμίζει Καστίγιο κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά.. Δεν ξέρω πραγματικά που να εστιάσω για να βρώ το πρόβλημα.

Ο αξιόλογος προπονητής μας 2 μέρες πριν δήλωσε πως έχει υλικό, πως δεν χρειάζεται μεταγραφές και πως δεν θα πεθάνει κιόλας αν δεν πάρει η ομάδα επιθετικό. Ο ΑΡΗΣ όμως πάσχει σοβαρά από επιθετικό.. Αυτό το βλέπει όλος ο κόσμος..

Είμαι σίγουρος πως όλοι θα ψυθιρίζουν πως χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος. Μόνο που στον ΑΡΗ έχουν χαθεί πολλές μάχες άρα και πολύ έδαφος. Δε θα ήθελα να πιστέψω πως η χρονιά χάθηκε αλλά μέσα μου το ξέρω. Ριζικές αλλαγές σίγουρα χρειάζονται, με τις αναλαμπές κανείς δεν πήγε μπροστά.. Οι παίχτες έδειξαν ότι μπορούν, αλλά δείχνουν πως μόνο όταν θέλουν.. Κάτι μου θυμίζει το στύλ, διαλέγω παιχνίδια... Εσας;

ΥΓ. Συγχαρητήρια στον κ.Τσιώλη. Πήρε την εκδίκηση του από ορισμένους

ΥΓ.1 Μπράβο στον κόσμο που βρέθηκε ΚΑΙ στην τρίπολη

ΥΓ.2 Αν η ΠΑΕ κερδίσει λεφτά, ας πουλήσει το παλικάρι που μυαλό δε θα βάλει (ΠΟΤΕ) και ας δώσει το 10 σε παίχτες που στις τσέπες έχουν μάρκες του regency αλλά έχουν και .... ποιότητα!

ΥΓ.3 Αναμένω και εγώ με ανυπομονησία το άρθρο του κ.Τσαλτίδη. Αυτή τη φορά θέλω να δω σε ποιόν θα χρεώσει την ήττα και την εμφάνιση

Καλή Εβδομάδα σε όλους

ΠΕΤΡΟΣ Π.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα