Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League

Την τέταρτη νίκη του στην φετινή Super League και τρίτη στο Αγρίνιο, πέτυχε ο Παναιτωλικός, που επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Τεννέ, η οποία έφτασε τους 14 βαθμούς, πέτυχε στο 50' ο Ετζενγκέλε, ενώ πολύ καλή εμφάνιση

πραγματοποίησε ο Μπλάζιτς. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, με τον Μάντζιο να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 74', για να ισοφαρίσει για την ομάδα του Αναστόπουλου. Την πολύ καλή τους παράδοση με τον ΟΦΗ συνέχισαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είναι αήττητοι σε 10 αναμετρήσεις (7 νίκες - 3 ισοπαλίες)

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση στην εστία του Κάρολ, εξαιτίας της πολύ καλής αμυντικής λειτουργίας των φιλοξενούμενων.

Ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει τα ηνία του αγώνα και στο 22' άγγιξε δύο φορές το 1-0, όταν αρχικά η εκτέλεση φάουλ του Ντολεζάι σταμάτησε στο δοκάρι του Κάρολ, ενώ στην συνέχεια ο Καμαρά σε κενή εστία δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Μετά το μισάωρο, ο ΟΦΗ ανέβασε την απόδοση του και ισορρόπησε το ματς, απειλώντας κυρίως με μακρινά σουτ. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, η ομάδα του Τεννέ είχε την υπεροχή και έφτασε κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις[, με τον Χαριστέα.

Στο 40', ο Θεοδωρίδης βρήκε τιον Χαριστέα σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή των κρητικών, αλλά το πλασέ του τελευταίου ήταν κακό και πολύ άστοχο. Ενα λεπτό μετά, ο Χαριστέας έστειλε με κεφαλιά την μπάλα πάνω στον Κάρολ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θεοδωρίδη.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με την ομάδα του Αναστόπουλου να χάνει πολύ καλή ευκαιρία. Στο 45', μετά από κόρνερ του Λόπες, ο Μάντζιος έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Ντολεζάι και κατέληξε κόρνερ.

Εκρηκτικό ήταν το ξεκίνημα των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος. Ο Παναιτωλικός αύξησε την πίεση του και δικαιώθηκε στο 50', όταν και άνοιξε το σκορ. Μετά από σέντρα του Καμαρά, ο Ετζενγκέλε, με δυνατή κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του ΟΦΗ, έκανε το 1-0 για τους αγρινιώτες.

Στην συνέχεια, οι κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν την οπισθοχώρηση των γηπεδούχων και έγιναν πιο επιθετικοί. Στο 54', ο Μπόντορ προσπάθησε μόνος του να ισοφαρίσει για τον ΟΦΗ, αλλά τον σταμάτησε ο Μπλάζιτς, ενώ τρία λεπτά μετά, το σουτ του Μάντζιου από το ύψος της περιοχής μπλόκαρε ξανά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού.

Η υπεροχή του ΟΦΗ συνεχίστηκε και στο 74' οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 1-1. Μετά από κεφαλιά - πάσα του Σίσιτς, ο Μάντζιος βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπλάζιτς, αλλά για άλλη μία φορά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έσωσε την ομάδα του και κράτησε το 1-0 υπέρ του Παναιτωλικού.

Ο Παναιτωλικός κράτησε το 1-0 μέχρι το τέλος και πανηγύρισε την τέταρτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, με τον ΟΦΗ αντίστοιχα να μην μπορεί να αποφύγει την τέταρτη ήττα του στην Super League.

Keywords
Τυχαία Θέματα