Χαμόγελα για κορυφή και Λυμπερόπουλο στην ΑΕΚ

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος απουσίαζε από το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ για αρκετές ημέρες, εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, αλλά από την Κυριακή (11/12) μπήκε στο ομαδικό πρόγραμμα.

Ενα επιπλέον λόγο για να χαμογελάει είχε την Κυριακή (11/12) ο Νίκος Κωστένογλου. Η ομάδα του... πετάει από νίκη σε νίκη και φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Λυμπερόπουλος.

Ο έμπειρος διεθνής αμυντικός έδειξε στην σημερινή προπόνηση να έχει ξεπεράσει το

πρόβλημα του και ως εκ τούτου τέθηκε στη διάθεση του Κωστένογλου, που θα έχει πλέον μία ακόμα επιλογή για τη γραμμή κρούσης.

Από εκεί και πέρα εκτός από τον 36χρονο φορ, που λογικά θα προφυλαχθεί και δεν θα βρεθεί στην αποστολή για το ματς με την Στουρμ Γκρατς, ανέτοιμοι είναι και οι Λεονάρντο, Βάργκας, Λαγός.

Το ματς με την Στουρμ έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού η Ενωση έχει αποκλειστεί και άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο ματς πρωταθλήματος.

Αυτό είναι κόντρα στον Ατρόμητο του Γιώργου Δώνη και ο Κωστένογλου περιμένει να δει κατά την διάρκεια της εβδομάδας αν θα έχει στη διάθεση του για το κρίσιμο ματς κάποιον από τους πολλούς τραυματίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα