Champions League... δόση 2η

Xαίρετε, κύριοι. Πέρασε η στρέιτ τετράδα χθες, με τον "1" της Μίλγουολ και τα over 2,5 γκολ στα Μπέρνλι - Λέστερ, Σαουθάμπντον - Πιτέρμπορο και ΑΠΟΕΛ - Πόρτο. Χάσαμε, βέβαια, τις πιο... ρισκαδόρικες επιλογές, δηλαδή τα 4-6 γκολ στο Ντόρτμουντ - Ολυμπιακός (πανηγυρικά) και το ημίχρονο τελικό στο Αρσεναλ

- Μαρσέιγ, αν και πέσαμε μέσα στην εκτίμηση για το Χ ημίχρονο.

Πάμε στα σημερινά, έχοντας μπροστά μας τη δόση της 4ης αγωνιστικής των ομίλων στο Champions League. Πάμε να δούμε τι κρατάμε και τι πετάμε.

Αγιαξ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Οι αποδόσεις του 1,40 σε ματς τέτοιου επιπέδου δεν βρίσκονται στον στοιχηματικό μου ορίζοντα. Συνεπώς, απορρίπτω τον "1" -μόνο λόγω απόδοσης- και ίσως στραφώ στο no goal του 1,80, περιμένοντας κλειστό ματς.

Βιγιαρεάλ - Σίτι
Ακόμα μαι απόδοση -και μάλιστα σε διπλό- που εκτιμώ πως δεν αξίζει να ασχοληθούμε. Σύμφωνοι, η Σίτι είναι αυτή τη στιγμή ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά στο Champions League - με όλο το συμπάθιο- η φανέλα της είναι... πούπουλο. Καλή επιλογή είναι το over του 1,70 και το gg του 1,60.

Ινετρ - Λιλ
Εδώ θα πάω με τον "1" λόγω απόδοσης. Το 1,90 με καλύπτει απόλυτα.

Λυών - Ρεάλ
Η Ρεάλ δεν χάνει με τίποτα την 1η θέση, αλλά ο Μουρίνιο δεν... χαρίζεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό. Λογικά, θα περάσει το 1,50.

Γιουνάιτεντ - Οτελούλ
Σε αγώνες Champions League που έχουν χάντικαπ δεν αξίζει να ασχοληθούμε.

Μπάγερν - Νάπολι
Εκτιμώ πως θα δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές. Το 1,75 είναι εξαιρετική τιμή.

Μπενφίκα - Βασιλεία
Το 1 ημίχ. - 1 τελ. ανεβάζει την απόδοση στο 1,65. Η συγκεκριμένη επιλογή παρουσιάζει αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης.

Τραμπζονσπόρ - ΤΣΣΚΑ
Εδώ σκέφτομαι να ρισκάρω στο "Χ", αποτέλεσμα που αν την ίδια στιγμή η Ιντερ κερδίσει τη Λιλ, ουσιαστικά δεν θα χαλάσει καμία από τις δύο ομάδες, διατηρώντας της στο κόλπο της πρόκρισης.

Από τα υπόλοιπα ματς, κρατάω το over στο Λιντς - Μπλάκπουλ.

Σε μια πιο αυστηρή επιλογή, θα κρατήσω την εξής τετράδα: Over η Λιντς, gg η Μπάγερν, "1" η Ιντερ και over η Βιγιαρεάλ με τη Σίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα