Στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του ΠΑΟΚ προχώρησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, κίνδυνος τιμωρίας της Τούμπας

Στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του ΠΑΟΚ προχώρησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, την περασμένη Κυριακή (30/10). Ο Δικέφαλος του Βορρά κινδυνεύει με τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ προχώρησε στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του ΠΑΟΚ,

λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών του και τα επεισόδια που προκλήθηκαν πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αν τιμωρηθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα γεγονότα, κινδυνεύει με ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

Παράλληλα, το πρωί της Τετάρτης (2/11) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απολογήθηκε, ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, για όσα κατηγορούνταν ότι έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, στους ασπρόμαυρους καταλογίστηκαν κατηγορίες για άναμμα και ρίψη πυρσών, όπως επίσης και για χρήση λέιζερ στην διάρκεια του παιχνιδιού. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αυτή την υπόθεση κινδυνεύει με χρηματικό πρόστιμο. Τον Δικέφαλο εκπροσώπησε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα