Μιλάει με Πρόμπριεζ ο Αρης για τον πάγκο

Ο Μίκαελ Πρόμπριεζ είναι ο ένας από τους τρεις προπονητές που απασχολούν τη διοίκηση της ΠΑΕ Αρης. Ο 39χρονος Πολωνός προπονητής πληροί αρκετές από τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι Θεσσαλονικείς με τους οποίους έχουν προχωρήσει σε διερευνητικές συζητήσεις. Στη συγκεκριμένη λίστα εντάσσονται ακόμη δύο προπονητές, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει γνωστά.

Το βέβαιο είναι ότι στις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι επιτελείς του Αρη εντάσσεται και η δυνατότητα άμεσης έλευσης του

επόμενου προπονητή στη Θεσσαλονίκη.

Για να ακριβολογούμε, στον Αρη θέλουν, ο νέος προπονητής, να βρίσκεται στο Κλεάνθης Βικελίδης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ούτως ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα και φυσικά να αξιοποιήσει το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Σε ότι αφορά τον Πρόμπριεζ, οι Θεσσαλονικείς ξέρουν και εκτιμούν τη δουλειά του, βάσει των όσων είδαν στους περσινούς αγώνες - της προκριματικής φάσης του Europa League - με τη Γιαγκελόνια, καθώς ο 39χρονος προπονητής δημιούργησε τη συγκεκριμένη ομάδα, στο διάστημα της τριετούς παραμονής του στη τεχνική ηγεσία.

Στο διάστημα αυτό κατέκτησε το Σούπερ Καπ (2010). Από εκεί και πέρα, έχει περάσει από τη τεχνική ηγεσία των Πολόνια Μπίτομ (2005-06), Βίτζεβ Λοντζ (2006-07) για να ακολουθήσει η συνεργασία του με την Γιαγκελόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα