Η έξυπνη λύση ενάντια στο αδύναμο WiFi: Το νέο devolo WiFi Repeater+ ac

13:47 23/9/2020 - Πηγή: myPhone
Το νέο devolo WiFi Repeater+ ac επεκτείνει το σήμα του router και φέρνει το Mesh WiFi με μία ταχύτητα μετάδοσης στα 1,200 Mbps σε όλο το σπίτι. Είναι ιδιαίτερα έξυπνο: Το σήμα του WiFi μεταδίδεται στις συσκευές με την τεχνολογία beam forming για γρήγορο και σταθερό δίκτυο. Επιπλέον,
το crossband repeating επιτρέπει ιδανική χρήση του εύρους ζώνης στα 2.4 GHz και 5 GHz. Το νέο devolo Repeater+ ac διαθέτει δύο θύρες LAN και ενσωματωμένη πρίζα.

Το νέο devolo WiFi Repeater+ ac είναι ιδανικό για να καταπολεμήσει το αδύναμο σήμα WiFi σε δωμάτια που βρίσκονται στον ίδιο όροφο. Η οικονομική λύση που υπόσχεται βελτιωμένο οικιακό δίκτυο είναι εδώ και είναι ειδικά σχεδιασμένη με ένα στόχο: γρήγορη σύνδεση για όλη την οικογένεια. Το WiFi Repeater+ ac χρησιμοποιεί συχνότητες στα 2.4 GHz αλλά και στα 5 GHz με την τεχνολογία crossband repeating για σταθερή σύνδεση. Αφού το Repeater είναι συμβατό με πρωτόκολλα WiFi από 2 έως 5 (b, g, n, ac), είναι ιδανικό για να παρέχει γρήγορο Internet στις συνδεδεμένες συσκευές. Επιπλέον, διαθέτει και δύο θύρες για σύνδεση με καλώδιο Ethernet, που επιτρέπει γρήγορη σύνδεση στο Internet για κονσόλες παιχνιδιών, υπολογιστές ή συσκευές streaming. Τέλος, με την ενσωματωμένη πρίζα, δεν θα χρειαστεί να στερήσετε το ρεύμα από καμία συσκευή.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 720 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα